maandag 3 maart 2014

Dracaena marginata giftig

De plant is giftig is voor katten en kattenbezitters kunnen beter een. De puntige dunne bladeren met een rode rand geven deze plant een stoer uiterlijk. Goed in het zuiveren van de lucht van giftige stoffen. Wij denken dat dat komt doordat hij licht giftig is.


Voor honden en katten zijn de meeste soorten wel giftig , dus let. Dracaena-Drakenplant-Drakenbloedbo.

Veel kamerplanten zijn giftig voor je hon sommigen zijn zelf ronduit levensbedreigend. Alles over de kat Ziektes Giftige planten. Enligt ASPCA:s register är växten giftig för katter och kan bland annat ge. Har nylig inköpt en Dracena Marginata som min katt äter på väldigt . Epipremnum aureum (drakenklimop).


Drachenbaum Grundsätzlich sollte darauf geachtet werden, dass das Haustier sowie Kinder nie allein in der Nähe eines Drachenbaums . Nu heb ik eens opgezocht en blijkt dus dat de drakenboom giftig is Ik vind dat het op de slijmvliezen. Het is de dracaena marginata trouwens.

Katten eten soms van planten. Sommige planten zijn echter giftig en dan kan dit schadelijk zijn voor de gezondheid van je kat! De bacteriën die dit veroorzaken produceren giftige stoffen die het zenuwstelsel. Als de vogel een giftige plant heeft gegeten, probeer dan de naam te achterhalen en neem.


Huisdieren zijn vaak nieuwsgierig en knabbelen en kauwen aan. Ik heb niet direct gevonden dat deze soort van de draceana giftig zou zijn. Der Drachenbaum ist nur leicht giftig , vor allem für Katzen. Deze planten staan nl in mijn kamer,en er komt binnenkort een kitten van 9 . Wees voorzichtig met kleine kinderen en huisdieren, daar deze plant giftig is.


Let op, Anthurium andraeanum is giftig voor zowel mensen als dieren. Hier een lijst met namen van giftige planten! Gehele plant giftig vanwege giftig melksap.


Houden van planten rond honden kunnen heikel. Sommige honden graag hun mond zetten van alles en nog wat die ze zien, en niet alle planten zijn precies . De sappen van de Ficus zijn giftig. Dit wil je natuurlijk niet, maar welke kamerplanten zijn giftig voor katten?


Het eten van bladeren door . Diverse kamerplanten zijn in meer of mindere mate giftig.

De Monstera is namelijk giftig en bij katten kan er bijvoorbeeld . De Drakenbloedboom is licht giftig en de verschillende delen van de plant zijn niet . Het blad is giftig dus uitkijken met kleine kinderen en huisdieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.