maandag 3 maart 2014

Knoflook bewaarpot

De gaten onderin de pot zorgen voor luchtcirculatie om schimmels te voorkomen. Door de gaten in de pot is er voldoende luchtcirculatie en blijft . Le Creuset pan met deksel l. In de vorm van een knoflook. De binnenzijde is geglazuurd.

Deze pin is ontdekt door Aike. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Pof je knoflook met deze speciaal ontworpen knoflookpoffer! Verse knoflook is vaak scherp. De luchtgaten in de pot zorgen voor een optimale luchtcirculatie zodat vocht en schimmel wegblijven.


You searched for: knoflook bewaarpot ! Etsy is the home to thousands of handmade, vintage, and one-of-a-kind products and gifts related to your search.

Gepelde tenen kun je inmaken in wijn of azijn. Je kunt witte of rode wijn gebruiken, dit geldt ook voor azijn. Bewaar knoflook in wijn of azijn.


Je ziet dan makkelijk of er iemand een snoepje uit . Mooi in combinatie met de roodaardewerken bewaarpot voor aardappels. Toevoegen aan winkelwagen. Gave stenen potjes voor pudding of rijstpap eu Bruine stenen ajuin en knoflook bewaarpot eu Wit service. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Rmertopf bewaarpotten aanbied. Het deksel sluit je handig met het elastiek.


Voorraadpot van grijs keramiek uit Vietnam. Ik heb een stenen pot met deksel,en in de pot zitten dan een paar gaten. Was daar niet iets mee met zelf knoflook onder olie bewaren? De lookpot is ontworpen voor het opslaan van knoflook en gelijkaardige producten.


De ventilatiegaatjes zorgen voor een optimale luchtcirculatie en garanderen lange tijd verse knoflook ,. Lekker bij burgers en oude of schimmelkaas en een prima dip voor chips en rauwkost. Klaar voor gebruik: open de pot en geniet!

Knoflook blijft langer vers en smakelijk in deze bewaarpot. This Pin was discovered by Floor. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Leuk je keuken op met deze Fido-voorraadpot.


Maar ik heb een knoflookpot waar ik het in bewaar en dat gaat het een stuk minder snel achteruit is een aardenwerken pot met een paar . De pot heeft een inhoud van liter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.