vrijdag 18 september 2015

Party popper intertoys

Te gebruiken voor verschillende feestelijke gelegenheden. Party popper confetti - goudkleurig - 1. Bekijk en vergelijk alle verkopers vanaf 11. Deze party popper zorgt voor een knallend feest!


Draai aan de dop en de confetti schiet eruit.

Specificaties: Kleur: multicolor. Trek aan het touwtje en de gekleurde confetti knalt eruit! De party poppers worden per stuk verkocht. Laat het feest beginnen met een sfeervolle knal.


Maak uw feestje compleet met deze party popper ! Jouw feest kan beginnen met deze party popper. Deze popper geeft een harde knal, vervolgens zal de hele ruimte bestrooid worden met gekleurde confetti. Voordelige party popper stuks.

Confetti kanon zilveren sterren cm. Begin je party met een fontein van goudkleurige confetti met deze party popper. Bruiloft party popper cm. Dit confetti kanon heeft een afmeting van ca.


Door te draaien aan de onderkant . Met dit kleine mini kanon zal het een knallend feest worden. In een pakje van stuks met kleuren. Mega confetti kanon met witte confetti strips. Een verrassende manier om het geslacht van uw kind bekend te maken aan vrienden en familie! De gender party popper zal doormiddel van blauw of roze . Deze confetti kanonnen zijn gevuld met confetti en serpentine slierten.


Uit deze shooter komt kleuren mix confetti. Het confetti kanon schiet door de onderkant te draaien en heeft een lengte van cm. Halloween party poppers stuks.


De confetti heeft de kleuren: Oranje, wit en zwart. Feestelijke party popper met witte decoratie. Ontbrekend: intertoys.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts