maandag 12 september 2016

Kh waarde aquarium verhogen

De Kh is een belangrijke waterwaarde voor ons aquarium liefhebbers. Over het wel of niet verhogen van de KH waarde is al veel. Meer resultaten van tanganyika.


Waterwaarden en waterchemie - De Aquariumgids www. In cache Vergelijkbaar De waarden die in het aquarium van belang zijn, en die ook met de meeste. Door de KH te verhogen , bv.


Verhogen KH van ( aquarium )water - posted in Scheikunde: Ik las op The Aquarium dat het toevoegen van K2CO(kaliumcarbonaat?) Kalium(bi)carbonaat en effect op pH - Analytische. KH en GH invloed posts jun. KH in vijverwater verhogen posts mrt. Als je aquarium water test aangeeft dat er een hoge gH waarde is, dan is de totale hardheid . Alles over gh en kh in het aquarium.


Vul na de registratie je aquarium info in. Ik heb voor mijn bak een zeer lage PH en KH waarde. De KH - waarde is tevens van grote invloed op de pH- waarde , omdat ze werkt als een. CC33CC]Hallo beste mensen ,ik heb een vraag , Hoe kan ik de KH waarde op een natuurlijke manier verhogen in mijn aquarium ? Gezien de dieren en planten die ik wil, zal mijn PH- waarde op 6-moeten komen.


Forumoverzicht Onderhoud en opstart van het aquarium Waterconditie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts