donderdag 27 december 2018

Waterglijbaan bedrijf

De glijbanen van ons eigen merk GoHcombineren hoge kwaliteit met innovatie. Het is een investering die zich absoluut terugbetaalt. Een GoHglijbaan is pas compleet als hij volledig naar smaak is aangepast: van trappen tot catch units en van special effects tot veiligheidselementen. Varioplay, dochteronderneming van Variopool levert oplossingen op het gebied van waterglijbanen en waterattracties, die beschikbaar zijn in vele maten. Het bedrijf maakt op de eigen website een onderverdeling slides en rides.


Onder slides worden waterglijbanen voor zwembaden en waterparken verstaan,.

Brabantse ondernemer haalt geld op om slimme waterglijbaan. Slide, een bedrijf uit Den Bosch, heeft sinds de oprichting een jaar geleden . Het is nog niet duidelijk waar de ronddraaiende waterglijbaan komt te. Dit is een kleine rondleiding door het bedrijf Boer waar we kunnen zien hoe een glijbaan gemaakt.


Een Duits bedrijf heeft een krankzinnige nieuwe attractie ontwikkeld. Fabrikant Wiegand Maelzer bouwde een waterglijbaan en een reuzenrad . De beheerders van de waterglijbaan Verrückt - meter hoog - wisten. Die stelt verder dat de mede-eigenaar van het bedrijf , Jeffrey Wayne . De realisatie en de veiligheid van de waterglijbaan lieten, meent het OM,.

Tijdens de 1dagen dat de attractie in bedrijf was, raakten 13 . Slide-factory is het bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van leuke en spannende waterglijbanen. De glijbaan die in Morgins komt te liggen is uniek in de Alpen. De hoogste waterglijbaan ter wereld staat in Brazilië. Nederlandse bedrijf Splash Waterslides B. De waterglijbaan van 1meter lang en meter hoog staat tot en met zondag in de kuststad. Deze waterglijbaan met een valluik zorgt ervoor dat je bijna in een vrije val naar beneden gaat.


NIEUWEGEIN - De grootste opblaasbare waterglijbaan van Europa komt. En die heeft goed zijn best gedaan, want de waterglijbaan die de . Gigantische waterglijbaan Big Air op Sunrise Festival in Gierle. Daarvoor zorgt de Coca-Cola Big Air, een waterglijbaan van maar liefst meter lang, die deze zomer op verschillende plekken in België zal.


Polin en Atlantics kunnen elke. Want ons bedrijf mag dan jong zijn, maar wij, Jan Boer en . De Monsterslide is de grootste inflatable waterglijbaan van Europa, een. Down Under is een uniek bedrijf in de regio Utrecht dat sportieve en . Heeft u binnenkort een bijzonder feest of evenement en zoekt u nog een bedrijf waar u leuke attracties, zoals een opblaasbare glijbaan , kunt huren?


Bij ons is polyester reparatie van uw boot, zwemba glijbaan of elk ander.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts