dinsdag 23 oktober 2018

Spinnen en azijn

Ik heb gelezen dat azijn de spinnen wegjaagt naar een andere plek. Maar ik heb alleen schoonmaakazijn in huis. Als spinnen ergens niet van houden, dan is het wel van de lucht van azijn. Tegenwoordig zijn er allerlei bestrijdingsmiddelen tegen spinnen. Azijn bevat azijnzuur, waardoor spinnen direct gedood worden als ze met azijn in aanraking.


Al jaren verjaag ik spinnen met azijn.

Binnen staat een bakje met wat azijn (met eucalyptusgeur zodat ik het zelf niet zo vind ruiken). De ramen zemen met water. Bestrijd spinnen met azijn. Meng in een verstuiver gelijke delen witte azijn en water.


Spuit dit op alle plekken waar spinnen leven en spuit het ook op alle . Je kan ook azijn en kokosolie gebruiken om je woonst te verdedigen. Vergeet niet onder de bedden te spuiten om nachtelijke verrassingen te . Maar gelukkig is er een oplossing.

Met dit simpele recept willen de spinnen geen stap meer in je huis zetten. Dat we dit niet eerder ontdekt . U bent niet fobische voor spinnen ofwel maar deze kleine beesten heb je niet. U kunt ook kiezen voor azijn als je wilt om zich te ontdoen van spinnen op . O, wat is azijn toch fijn. Je kunt het op vele manieren in het huishouden gebruiken, óók om spinnen te verdrijven. Het werkt hetzelfde als de truc . Spinnen kunnen niet tegen pepermuntolie, eucalyptusolie en azijn.


Verdun deze met wat water en spray het op de plekken waar je de spinnen. Spinnen - en insectenpoep is vaak moeilijk te verwijderen. Maar met water en azijn lossen de vlekjes op. Regelmatig schoonmaken vermindert . Als je last hebt van spinnen in je huis, dan heb je waarschijnlijk last. Met de herfst in aantocht laten steeds meer spinnen zich in huis zien.


Iets krachtiger van geur, dus misschien niet voor iedereen een goed idee. Maar je kunt spinnen ook op afstand houden door azijn aan te lengen met water. Hetzelfde trucje werkt met azijn , mocht je geen verkoudheidsmiddeltjes in huis.

Zet een bakje azijn en water bij de spinnen hun woonplaats. Spinnen en insecten, voor de meeste mensen de kleinste vorm van de hel op. Vul een sprayflesje half met water en half met azijn en spray dit in hoekjes, kieren en gleuven om spinnen te bestrijden. Maak je eigen anti-spinnenspray door een deel azijn met twee delen water te . Pas wel op dat je de azijn niet op een . Witte azijn kan op heel veel manier in het huishouden worden gebruikt.


Het verdrijven van spinnen is er één van. In augustus en september wemelt het van de spinnen , die de donkerste plekjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts