maandag 24 juni 2019

Planten waar katten een hekel aan hebben

Er zijn planten waar katten een hekel aan hebben. Dat heeft met name met de geur te maken die deze planten verspreiden: citroengeur. Sommige tuinliefhebbers hebben veel last van katten die in de.


Je kunt ook planten in de tuin plaatsen waar de katten een hekel aan hebben , . Kat planten waar katten niet van houden honden te koop.

Men kan ook planten in de tuin plaatsen waar de katten een hekel aan hebben waardoor ze weg . Er bestaan namelijk een aantal planten waar katten met een grote boog. Ook deze plant verspreidt een sterke geur waar katten een hekel aan hebben. Katten hebben een hekel aan bepaalde luchtjes, ook peper vinden ze niet lekker.


Een van de weinige planten waar katten echt niet van houden is de Wijnruit . Waar katten ook een hekel aan hebben zijn stekels. NIJMEGEN - Last van poepende en miauwende katten?

De Gelderlander heeft twaalf. De katten hebben ook een hekel aan koffiedik, cacaoboondoppen of . Gewoon nat spuiten, de meeste katten hebben een hekel aan water. Het werkt beperkt vond ik: alleen rond de plek waar je strooit is je tuin bescherm. Naast planten waar katten gek op zijn zijn er ook planten waar katten een hekel aan hebben , zowel schadelijk als onschadelijk.


Maar iedereen die een kat heeft, weet dat katten en kamerplanten. Zet een citroengeranium in de tuin en de katten blijven weg, ze hebben nl een hekel. Heb je last van katten in je tuin, strooi dan kerriepoeder tussen de planten. Op de plek waar katten poepen, aantal mottenballen in de aarde begraven.


Overal waar een mooie plant staat, kunnen de katten niet meer . Katten verjagen doe je met een paar simpele en diervriendelijke aanpassingen. Ik heb een ruime achtertuin, waar ik graag in het zonnetje geniet. Plaats deze plant op de hoeken van de tuin, de kat zal alleen die planten. Er kunnen planten geplaatst worden waar katten juist een hekel aan hebben.


Dat maakt uw tuin voor katten al een stuk minder interessant.

Verder zijn er een aantal planten waar katten echt een hekel aan hebben. Dit zijn planten die een . In de tuinpaden waar de katten het liefst een plekje zochten heb ik. Wij hebben meerdere katten in de tuin en die komen van de buren maar . Zet wat planten in de tuin met een geur waar katten een hekel aan hebben. Plant sterkriekende planten.


Een aantal van deze planten kan tussen de andere . Overlast aan loslopende katten staat in de top tien van dingen waar mensen zich aan. Een bijkomend voordeel is dat Koffiedik erg goed voor planten en de tuin. Wees voorzichtig met wat je plant in je tuin, het kan uitnodigend werken. Valeriaan (Valeriana officinalis) staat ook bekend als een typische geur waar katten van houden.


Bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten waar katten een hekel aan hebben. Katten zijn best leuke beesten, maar niet als ze je hele tuin uitgraven,. Weet u dat een kat een voorkeur heeft voor een bepaalde plant strooi er dan.


De klauwen van katten vinden het niet fijn om in materiaal te staan dat hard is of waar ze geen grip op hebben. Ook aan doornen hebben ze een hekel. Iemand heeft mij eens verteld dat er planten zijn waar honden of katten een hekel aan hebben.


Ik denk er over deze bij mijn hek . Leid haar dan af door haar lievelingsplanten te planten in een andere hoek van je tuin. In je moestuin zorg je voor planten waar katten een hekel aan hebben en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts