maandag 10 september 2018

Rubbers auto invetten

Talkpoeder of siliconenspray op de rubbers wil ook helpen. Als je het invet met vaseline kan het nog wel eens vet en dan . Tja niet echt een technische vraag maar ok:p Wat is het beste spul om de deur rubbers mee in te vetten zonder dat je meteen een zwarte jas . Hoe maak je de auto winterklaar en wat kun je zelf doen om problemen in de winter te. Tips: Van voorkomen van accuproblemen tot invetten van deurrubbers.

Waarmee kan ik de raamrubbers het beste invetten ? Mijn vraag: doen jullie dat ook op bijv. Weet iemand waarmee ik het beste deurrubbers kan invetten ? Als autodiesel in de winter koud wordt wil er wel eens wat . Probleem met droge rubber van de ruiten iemand tips? Deurrubbers die vastvriezen, wat kun je er tegen doen? Meer resultaten van forum.


AUTOPORTIER RUBBERS BEHANDELEN IVM VORST.

Als er vorst voorspeld is, kun je vooraf een aantal voorzorgsmaatregelen nemen om problemen met je auto te voorkomen. Aan de hand van de tips en. De rubbers (licht) insmeren met zuur vrije vaseline.


Is er een betere manier zodat alleen de rubbers gevet worden en niet de rest van de auto ? Onderhoud rubbers : Algemene vragen over jouw auto - MB Klassieker. Hoi, Ik heb op dit forum al wat gelezen over oude uitgedroogde raamrubbers , en daardoor water in de kofferbak enzo. Ik zou denken rubbers invetten , maar waarmee? Om te voorkomen dat je deuren vastvriezen (nadat je pekel van je auto hebt afgespoeld bijvoorbeeld), moet je je deurrubbers invetten met . Hier een paar tips voor uw auto om zo goed mogelijk de dag te beginnen: Leg de avond van te.


U kunt uw deurrubbers ook invetten. Een vastgevroren autodeur komt altijd op het verkeerde moment. Wat moet je doen als je autodeur bevroren is en wat moet je absoluut laten? Smeer de rubbers van de deuren in met WD40.


Deze olie zit namelijk ook op fietskettingen en op onderdelen onder de motorkap van de auto. Duitsland woonde ging iedereen z`n autorubbers vòòr de winter behandelen zoals Wietze . Wie weet er hoe je oude hard geworden rubbers weer soepel kunt.

In dit artikel komt u een aantal tips tegen waarmee u uw auto met minder. Bij zware vorst kunnen de rubbers van de deuren vast gaan zitten. Het smeert plastic, rubber , metaal en allerlei andere langs elkaar glijdende. Spray daarom voordat de winter begint de rubbers van uw auto goed in.


Door je auto voor te bereiden op winters weer kun je een hoop ergernis en problemen voorkomen. Van het invetten van deurrubbers tot het checken van je accu . Invetten na schoonmaken wil ook helpen, dan blijft er nl geen water op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts