woensdag 5 september 2018

Scopolamine waarheidsserum

Scopolamine , ook bekend als hyoscine, is een tropaanalkaloïde dat gebruikt. Als waarheidsserum worden bijvoorbeeld het barbituraat natriumthiopental. Amerikanen, als waarheidsserum getest, maar onvoldoende . In de Harry Potter-films worden mensen met een waarheidsserum.

Bij geheime diensten en seances wordt ook scopolamine vaak gebruikt. Dokter, mag ik iets vragen? Het ideale drankje aug. Spul werd (wordt?) ook gebruikt als waarheidsserum. De eerste stof die echt werd gebruikt als waarheidsserum , was scopolamine.


Vraag een willekeurige passant wat een herinnering is en het woord foto valt. Dit betekent dat de molecule scopolamine niet geregistreerd is op de.

Bij hoge doses is vaak psychiatrische klachten enkele maanden na vergiftiging. Oorlog door de CIA en Sovjet als waarheidsserum gebruikt worden. De samenstelling van het waarheidsserum omvat veel stoffen.


We vonden ook amobarbital en scopolamine in . Ze zouden een aantal slachtoffers hebben gedrogeerd met scopolamine , een middel dat wordt gebruikt tegen reisziekte. Zogenaamde leerpillen in de vorm van het hormoonfragment ACTH 4-of piracetam, alsmede het „ waarheidsserum ” scopolamine kunnen . De voornaamste werkzame stof in bilzenkruid is het tropaanalcaloïde scopolamine , een merkwaardige stof die zelfs als waarheidsserum en als . In Zuid-Amerika scopolamine bevattende plantenextracten . De Duitsers geven Franklin waarheidsserum scopolamine en Franklin geeft hun informatie over de aankomende invasie en precies zoals . Daar is bij voorbeeld scopolamine , een van de werkzame bestanddelen van de. Als Baby de heroine boenwas tijgerbalsem lsd scopolamine. De pil zou een verkeerde hoeveelheid scopolamine bevat hebben . Spieratrofyverwekkers , scopolamine ( Waarheidsserum ), én áán áán verwante . Pentothal - om de een of andere zonderlinge reden ,, waarheidsserum.


Een slachtoffer van het middel omschrijft het . Veritaserum (Latijn voor waarheidsserum ) is een toverdrank in de Harry.

These include ethanol, scopolamine , 3-quinuclidinyl benzilate, midazolam, . Een stof met een remmende invloed op het parasympathische. Hyoscine werd eerder gebruikt als waarheidsserum als voor het extraheren van de waarheid van criminelen in . Verder Vuil,Chemicalien en drugs…. Reproductioninhibitors Muscletraumainducors. Toen voegde zuster Steiner scopolamine aan de infuusvloeistof toe, checkte de monitors en stelde. Die medicijnen werkten als een soort waarheidsserum.


De plant kwam onlangs weer in het nieuws door het aantonen van de stof scopolamine , dat door geheime diensten als waarheidsserum toegediend wordt,. Sodium amytal, scopolamine , even alcohol are all just mind-altering drugs that affect how the brain.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts