woensdag 26 september 2018

Steigerbuis kledingrek

Met steigerbuis en buiskoppelingen eenvoudig zelf stoere en onverwoestbare . Industrieel, stoer, robuust en eigentijds. Zelf een kledingrek maken was nog nooit zo eenvoudig. KARWEI geeft je een creatief idee om een stoer kledingrek van steigerbuizen te maken.


Bekijk het stappenplan van KARWEI en ga aan de slag.

Vind kledingrek steigerbuis op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Maak zelf een stoer en ijzersterk kledingrek van steigerbuis ! Wij leveren de buizen voor u op maat zonder zaagkosten!


Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Het steigerbuis kledingrek Basic koop je bij Designen is geschikt voor op de slaapkamer om je kleding op te .

Steigerbuis kledingrek heeft stoer en industrieel karakter. Het kledingrek steigerbuis kan als extra kledingkast op de slaapkamer dienen. Wij denken dat dit stoere en industriële meubel van steigerbuis niet.


Door de vier zwenkwielen kun je het kledingrek overal heen schuiven. Een kledingrek met steigerbuizen is eenvoudig in elkaar te zetten en ontzettend praktisch! Makkelijk uit breiden en ideaal voor in elke kledingzaak of natuurlijk . In onze kleedkamer heb ik kledingrekken gemaakt van steigerbuizen en koppelingen.


Ook hebben we planken gemaakt waar opberg boxen op kunnen staan . De planken (de schappen) zijn in nieuw, ou white- grey of black-wash verkrijgbaar. Dan is het steigerbuis kledingrek ideaal voor uw winkel. Doe het zelf kledingrek van steigerbuis en buisverbinders.


Degelijke kledingrekken voor de slaapkamer, rek in de vestibule of als buisrek voor kledingzaken. Robuuste ronde kledingrek van steigerbuis Ø37mm met voetplaten. Zelf de afmetingen bepalen De bijgeleverde . Het rek is gemonteerd met steigerbuis koppelingen en voorzien van sterke geremde wielen van cm.


Tubedesign Dit handige kledingrek is van het merk Tubedesign.

Dit staat voor fraaie, sterke meubels gemaakt van speciale dunne steigerbuizen. Wil je een industrieel kledingrek ? Maak dan zelf een Doe-het-zelf kleding reken van steigerbuis en steigerbuiskoppelingen. Bekijk - ideeën over - steigerbuis kledingrek op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.


U bent hier: Home Overige producten Werktekeningen Kledingrek. Op deze pagina vindt u een duidelijke werktekening met voorgeselecteerde producten zodat u zelf uw eigen kledingrek kan maken van steigerbuizen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts