maandag 9 maart 2015

Cederhout motten blokker

Blokker heeft een grote collectie ongediertebestrijding! Op werkdagen voor 21:uur bestel morgen in huis, of afhalen in meer dan 6winkels. Te gebruiken tussen kleding en linnengoed in laden en . Bij Blokker , drogisterijen en ook bij stomerijen. Cederhout Anti Mot Ovaal Blok.


Neem liever kamfer of cederhout (Vapona) om motten uit kasten te weren.

Vrouwen (tussen jaar en jaar) kopen dit product vaak. Want helaas gaan ze uit zichzelf. Leg kamfer, cederhout en zeepjes tussen je kleding. Motten bestrijden is nodig als je motten hebt.


Plaats de geurloze Kruidvat Mottenballen in je kast en bescherm je kleding maanden tegen motten en mottenlarven. Gebruik Kruidvat Mottenballen veilig. Dan de bodem van je kast goed stofzuigen en besprenkelen met cederolie (bij de tuinen).


Daar houden motten niet van. Zaterdag en zondag, dinsdag, ander bezorgmoment?

Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het . Morgen sowieso naar de Blokker. Zag daar van die lampen waar ze in vliegen en dood gaan! Ik kocht vroeger bij Blokker mottenvallen en van die plastic haken met een rond doosje. Moet het sandelhout niet cederhout zijn trouwens?


Ik heb ze bij de Blokker gekocht, vroeger heette het Mottenballen, maar ze zijn op. Lavendel, kamfer en de etherische oliĆ«n uit cederhout zijn . Alles knikte Anne, net als haar zus. Kledingopbergers of kledinghangers nodig?


Bij HEMA heb je ruime keuze uit o. Bekijk het ruime aanbod op hema. Wat is het effect van cederhout op motten Het gebruik van cederhout. Lees ook voedingsbron voor motten. Er lagen ook larven van motten in de bedden tussen de katoenen lakens. Er werden achteraf in elke kamer nog die cederhouten mottenballen gelegd ! Vind cederhouten op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Met beautylin anti-mot cederhouten hanger kunt u motten weren en is zowel preventief als .

Ik gebruik van die cederhouten blokjes, kun je bij iedere stomerij halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts