maandag 16 maart 2015

Planten voor dakterras gebruik

Ze krijgen meestal meer wind en zon te verduren en staan in potten en . Richt uw dakterras in met de mooiste planten. Wij geven tips voor welke planten u het beste kunt gebruiken op een dakterras. Inspiratie, tips en ideeën.


Een dakterras of daktuin vraagt een minimum aan planten , maar wel planten die gaan.

Houd je van bloemen en planten , maar heb je alleen een dakterras of balkon? Door weer en wind is Tom op het dakterras in Op Buuren aan het werk. Hieronder vind je de opvallendste planten ! Peter Hoewaer: De meest geschikte planten voor een dakterras komen uit. En dat kan perfect, maar ik heb één belangrijke tip: gebruik nooit . Maak met deze tips ook van jouw dakterras een paradijs. Hiervoor gebruik ik onder meer smeerwortelconcentraat als gratis plantenvoeding.


Met planten kun je je balkon of je terras veel aangenamer laten overkomen.

Wij hebben hier bij HORNBACH info verzameld om je bij deze groene decoratie te . Vrolijk je balkon op met mooie balkonplanten. De eerste stap bij het inrichten van je dakterras is de indeling. Gebruik je het terras voornamelijk in je eentje?


Ons dakterras staat een groot deel van de dag echter in de volle zon, en met harde. Plant je dak vol met groen! Ontwijk in elk grote, robuuste meubels en gebruik multifunctionele meubels die. Ook leuk: plaats een paar plantenbakken op de rand van het dakterras.


De planten op je balkon of dakterras staan natuurlijk in potten of bakken en hebben dus een beperkte ruimte om te wortelen. Kan jouw dakterras wel wat sfeer gebruiken ? Op je dakterras heb je bij de keuze van planten en bomen wel rekening te houden met de . Een meer natuurlijke uitstraling behaal je door het gebruik van hout of. Echter, niet alle planten zijn geschikt voor het dakterras en ze wortelen . Wij adviseren dan ook altijd inheemse planten voor het dakterras te gebruiken. Het onderhoud van de dakterras planten dient ook minimaal te zijn. Opmerkingen: Bladhoudende struik die ook als boom en leiboom is te gebruiken.


Sterke plant , rode kleur komt het beste uit in de volle zon.

Helaas is het zo dat de bezitters van het dakterras weinig water willen geven,. Dat is niet veel helaas, ik dacht aan het gebruik van een laag . Voor het dakterras kan je planten gebruiken zoals Potentilla (Ganzerik), Brachyglottis (Kruiskruid), Cytisus (Brem), Bamboesoorten, siergrassen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts