maandag 16 oktober 2017

Groendak cassettes

Groendak met sedumcassette of sedumtray. Begroeid met tot soorten sedum ontwikkeld in een speciaal mineraal substraat dat een lange levensduur van je dak waarborgt. Afmeting cassette : x 38 . Sedum cassette - sedumtegel - sedumtray - Functie: Kant en klaar Sedumcassette voor kleinere daken, kan gemakkelijk worden aangebracht op alle mogelijke . Royal Sedum Cassettes groendak.


Een sedumdak is eenvoudig te plaatsen met Sedum Ecofoam cassettes.

Simpel tegen elkaar aan plaatsen en klaar is uw groendak ! Bekijk hier ons assortiment Easygroen Sedum Cassettes. Heeft u vragen of wilt u advies? Wij helpen u graag verder. Als je eenvoudig zelf een groendak wil aanleggen, dan kan je gebruik maken van een sedum cassette pakket.


Met dit pakket kan je zelf een groendak. Sedumtrays de voorbegroeide groendak kant-en-klare cassette. Alle materialen zoals sedummatten, substraten en drainagelagen zijn hier te koop.

Een extensief groendak van ECCOsedum is niet alleen mooi en duurzaahet werkt ook zuiverend en isolerend. Bovendien is ons groendak quasi . Een groendak in een handomdraai met de mobiroof groendak cassetes! U kunt dagelijks een met SedumEcofoam cassettes aangelegd groendak bezichtigen in de WoonWijzerWinkel. Aanliggend aan de parkeerplaats, naast de. Dan is het perfect mogelijk om zelf uw groendak aan te leggen!


Het gewicht van de cassettes zal het op zijn plaats houden. YD1G_R_QoXVergelijkbaar jun. De kant en klaar cassette is voorzien van speciaal substraat en 6-verschillende sedum soorten. MobiRoof is eenvoudig aan te brengen door de cassettes aan . Omdat een groen dak piekbelasting van het riool tegengaat, geven veel gemeenten . Mobiroof- cassettes zijn eenvoudig zelf te plaatsen.


De volledig met sedum begroeide cassettes zijn . Sempergreen is wereldwijd marktleider in direct-groene oplossingen voor groene daken, groene gevels en bodembedekkers. Elke dag maken we de wereld. SEDUM dak cassettes voor groen dak.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande .

Bij gespecialiseerde bedrijven zijn zogenoemde sedum cassettes te kopen, die je zelf op het dak kunt planten. De kosten van het groendak zijn dan gemiddeld . De vorm van de cassette maakt dat de plaatsing ervan uiterst snel, . Het groendak wordt opgebouwd door cassettes van 54x54x9cm aan elkaar te klikken. Rondom het sedum pakket wordt uiteindelijk nog grind aangebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts