donderdag 5 oktober 2017

Klimhortensia wintergroen

De meervoudig prijsgekroonde nieuwe . Hydrangea petiolaris ( klimhortensia ) is een imposante, bladverliezende klimplant, produceert platte tuilen met witte bloemen. Ook al ogen de bomen en struiken nu zo goed als kaal, dat betekent nog niet dat je tuin er kleurloos bij moet liggen. Wintergroene struiken, snoeivormen en . Echt wintergroen is de klimop (Hedera).


Onze buren hebben een klimhortensia die door en over onze schutting groeit.

U bent van harte welkom in ons . Koop de bloeiende klimhortensia met witte of roze bloemen goedkoop online bij. De klimhortensia staat graag op een plaats in de halfschaduw tot schaduw. Maar er zijn ook wintergroene klimhortensia s. Hydrangea anomala petiolaris klimhortensia bloeit ook op het noorden. Dit zijn rustig groeiende klimmers die wel een beschut plekje wensen. Kleinbladige klimhortensia.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Zoals de naam al aangeeft is dit een klimmende Hortensia , .

Deze goed winterharde klimmer is half wintergroen met leerachtig, elegant blad. Ook wel bekend als de Valse klimhortensia. Schizophragma hydrangeoides, of valse klimhortensia , lijkt op de bekende klimhortensia. IK wil een groenblijvende klimhortensia tegen mijn tuinhuisje plaatsen.


Esveld inderdaad wintergroen in milde winters. Soorten groenblijvende bodembedekkers of wintergroene bodembedekkende vaste planten. Deze klimhortensia heeft crèmekleurige bloemschermen die kleiner zijn dan van wintergroene cultivars. De kale, roodachtig bruine takken hebben veel . De Nederlandse benaming is klimhortensia.


Klimhortensias zijn niet wintergroen. De anomala petiolaris is een bekende klimplant. De takken vormen hechtwortels en kunnen langs muren en . Je bent van harte welkom in ons . U kan er alle kanten mee uit: uw ramen of deur mee “omkaderen” of hem gewoon laag houden. De variëteit in klimplanten die wintergroen zijn neemt nog steeds toe.


Niet spectaculair, wel sterk, wintergroen en betrouwbaar: de klimop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts