donderdag 19 oktober 2017

Schaatsbaan eindhoven openingstijden

De discoavonden lopen door tot en met . Het schaatsseizoen eindigt dit jaar op Zondag Maart. Kom recreatief schaatsen , laat je schaatsmoves zien tijdens de grootste Discoschaatsen van . Vakanties en Feestdagen hebben gewijzigde openingstijden. Hieronder vind je een overzicht van de feestdagen en de openingstijden.


Pak de schaatsen uit de kast voor een rondje op één van drie ijsbanen van.

IJssportcentrum Eindhoven. Een moderne schaatsaccomodatie waar men kan recreatieschaatsen op 3 . Schaatsen in het centrum van Eindhoven. Kom de ijsbaan bezoeken in hartje Eindhoven. Lees het programma en openingstijden op . EINDHOVEN - Vanaf vrijdag december kan er weer geschaatst worden op de Eindhovense.


Wij zijn gespecialiseerd in schaatsen , schaatsartikelen, skeelers en in-line . Bron: Regionaal Historisch Centrum Eindhoven.

Bekijk de openingstijden van kerstmarkt Eindhoven. Rondom de schaatsbaan staan verschillende cafeetjes en restaurantjes waar je na het schaatsen een . Hiermee kun je extra voordelig zwemmen en schaatsen in Eindhoven. Hierdoor ga je naar de site en vind je de actuele openingstijden. Ga je vaak zwemmen bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep en Ir.


Dan is een abonnement of passe-partout wat voor jou. Is schaatsen je lust en je leven en zoek je gelijkgestemden? IJsbaan eindhoven heeft prima ijs en de schaatsbeleving is ruim. IJsclub Eindhoven , of kortweg IJCE, is een . Er is voldoende plek om je schaatsen aan te trekken maar helaas stond de eerste rij. Voor de openingstijden van die baan verwijs ik graag naar de website.


Is het koud genoeg om te schaatsen ? Wanneer komt de vorst en wanneer gaat het sneeuwen? En als het inderdaad koud genoeg is, welke ijsbanen zijn er dan. Behalve de wedstrijdsport is ook het recreatief schaatsen een onderdeel van het ijssportcentrum.


De meeste openingstijden zijn gereserveerd voor het . IJspret in regio Eindhoven.

Meer informatie over openingstijden etc. Tips: Neem zwemkleding, zonnebrand en . Tickets voor het festival haal je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts