woensdag 25 oktober 2017

Kentia palm prijs

Hierdoor bepaalt niet alleen de hoogte van de palm de prijs , ook de diameter van de kweekpot. Bied mee bij VakantieVeilingen en bepaal zelf de prijs. Deze palmsoort is een zeer sterke en . Kentia kamerpalm (circa meter hoog).


Alleen beschikbaar in de.

Prijs per Stuk: € 5€ 400. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Wants and Needs WantsNeeds Kunstplant Palm XL 2x 89. Ontbrekend: prijs ≥ Vind kentia palm in Huis en Inrichting op Marktplaats.


De prijs loog er niet om, € 140 maar alle kinderen van Janny . Als u dol bent op onze kunstmatige palm inia kentia , welkom om het kortingsproduct te kopen met een concurrerende prijs van onze fabriek. De Kentie palm is al decenia lang de meest populaire kamerplant. Mooie kunstpalm kunst kentia niet van echt te onderscheiden.

De kentiapalm is een fraaie kamerplant. Dit verklaart voor een deel de hogere prijs. Van oorsprong komt deze kamerplant van een eiland ten oosten van Australiƫ. Een plant als een frisgroene bladerenexplosie met een stijlvolle uitstraling en weinig verzorgingswensen.


Uitsluitend binnengebruik! MEERDAGENTARIEF ( prijs per item voor elke extra dag) € 50. Combineer deze mooie en volle palm met een steigerhouten sierpot en maak de uitstraling van uw feest af! Klik en zie welke winkel de beste prijs aanbied.


De plant wordt geleverd in een plastic pot. De afgebeelde sierpot is tegen meerprijs leverbaar . Verhoging voor palm in wit 0. Tafelbloemstukje biedermeier prijs vanaf. Op sommige andere bladeren zie . Stel een Oplopende Directie in. Bekijk als: Rooster Lijst.


Tijdloze, klassieke howea kamerplant palm in chique brons pot, geeft warmte en extra sfeer in uw interieur. Dit is een gemakkelijke hydrocultuur plant, vergt .

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen . Een van de sterkste kamerpalmen die er bestaan in een mooie sierpot. Schrijf als eerste voor dit product een beoordeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts