vrijdag 13 juli 2018

Betonlatei zelfdragend

De lateiconstructie wordt gevormd door de latei die zowel de buigtrek-, de buigdruk-. Principe samenwerkende lateien. Betonlateien met of zonder waterhol voorgespannen. De samenwerkende latei wordt gevormd door de betonlatei en de constructieve opmetselhoogte (zie figuur I).


De betonlatei is een voorgespannen 1- of 2-laags betonelement.

Voorgespannen baksteenlatei: staltonlatei en balkje. Tijdelijke zelfdragende latei. Zelfdragende latei door gewapend metselwerk. Een zelfdragende latei is in staat zelfstandig belastingen te dragen.


Een voorgespannen samenwerkende latei daarentegen maakt gebruik van de . Bent u op zoek naar een latei of meerdere lateien? Online Bouwmaterialen levert diverse soort lateien in diverse afmetingen voor een voordelige prijs!

Deze lateien zijn ook veel zwaarder. Bij kalkzandsteen zie ik dus geen voordeel . Een betonnen latei wordt gebruikt boven een opening. Bouwbestel heeft in haar online voorraad baksteenlateien (staltonlateien), stalen gegalvaniseerde lateien en . Ontbrekend: zelfdragend. Een latei kopen tegen een scherpe prijs?


Zodra een vloer de belasting afdraagt op de latei , moet men een zelfdragende latei kiezen, omdat een samenwerkende latei géén . Vellingkantlateien met blokmotief. Bovendien zijn betonnen lateien zelfdragend , een handig pluspunt dus. De staltonlatei is een geprefabriceerde latei in voorgespannen beton en heeft een rand . Bij een zelfdragende lateiconstructie neemt de latei zowel de buigtrek-, de.


Stalton latei en enige lagen metselwerk. De holle latei is een metselwerkelement dat het bovenste gedeelte van een. De latei is zelfdragend zodat er geen schoorwerk nodig is.


De stalen latei wordt toegepast als ondersteuning van de bovenliggende constructie bij muuropeningen in buitenmuren. Bij een sparing met aan beide zijden een kalkzandsteenwand wordt de kalkzandsteenlatei op de geplande hoogte in een mortelbed gelegd.

Belastingstabellen betonlateien zelfdragend , klik hier. Raadpleeg voor de maximale toelaatbare belastingen en opmetselhoogte altijd deze belastingtabellen . Prefab betonlatei aanbrengen, samenwerkende vuilwerk latei zonder. Prefab voorgespannen betonnen lateien kunnen zelfdragend of samenwerkend zijn. B Betonnen lateien (samenwer- kend en zelfdragend ). Levertijden van de betonlateien (na ontvangen van wandenboekje status DEFINITIEF).


Boven elke opening in een muur moet een latei komen om de werkende. LA150DDe enkele stalen latei met geboute bodemplaat is een constructief zelfdragend element dat boven openingen in de gevel wordt toegepast en de . Metselwerk met raamkozijn en dilatatievoeg, zelfdragende betonnen latei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts