maandag 27 augustus 2018

Slakkenkorrels met metaldehyde

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de . Metarex is een nieuw middel, weliswaar ook op basis van metaldehyde ,. Slakkenkorrels zijn vooral gevaarlijk als ze worden ingeslikt. De meeste producten tegen slakken bevatten tot metaldehyde , wat giftig is als.


Desimo Duo bestrijdt slakken en naaktslakken in de moestuin onder glas.

Metaldehyde is erg giftig, en schadelijk voor huisdieren of kinderen na inname. Aan slakkenkorrels met metaldehyde , moeten volgens de toelatingseisen ook . Om slakken te bestrijden gebruikt men slakkenkorrels. Als je één keer de doodsstrijd van een gezelschapsdier hebt gezien na inname van slakkenkorrels, en je bedenkt dat slakkenkorrels met metaldehyde ook giftig.


Escar-Go: een 1 natuurlijke slakkenkorrel zónder chemische stoffen. In Pokon slakkenkorrels zat voorheen metaldehyde als werkzame stof, maar . Het werd gebruikt in slakkenkorrels als slakkendodende stof (molluscicide). De meeste slakkenkorrels bevatten een gif dat ook voor mens en dier gevaarlijk kan zijn, vooral als het gaat om metaldehyde of methiocarb.


Andere slakkenkorrels bevatten metaldehyde.

Vind slakkenkorrels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Natria slakkenkorrels is een middel op basis van de werkzame stof ferri fosfaat ijzer iii . De werkzame (giftige) stof van slakkengif is Metaldehyde.


Het komt er dus op neer ervoor te zorgen . Aardappeltelers zwaar getroffen door verbod op slakkenkorrels. Al jaren gebruik ik Beyer slakkenkorrels in de tuin , en nóóit heeft er een hond van. Afbeelding voor vergiftiging met slakkenkorrels. Slakken bestrijden in de tuin met slakkenkorrels - slakken met biologische slakkenkorrels doden.


Preventieve bestrijding van slakken door middel van slakkenkorrels wordt door. Escar-Go is een 1 natuurlijke slakkenkorrel zónder metaldehyde. Bestel dan nu Luxan Metarex M slakkenkorrels tegen slakken. En la temporada de calor y lluvias las hormigas empiezan a invadir la casa, te comparto varios tips para que sepas cómo eliminar las hormigas de tu casa.


Een twintigtal anti- slakken korrels worden uniform onder de plastiek. Tuincentrum biedt ook uitkomst met slakkenkorrels. Regen- en schimmelbestendige slakkenkorrels.


Aan de actieve stof metaldehyde () is een lokmiddel toegevoegd met unieke. Dankzij het unieke lokmiddel hebben de Metarex Inov slakkenkorrels een .

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Deze innovatieve slakkenkorrels hebben een lange levensduur en zijn goed regenbestendig. Samenstelling: metaldehyde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts