donderdag 17 januari 2019

Onderstammen kwekerij

Op deze moerbedden worden de volgende onderstammen. Wij leveren haagplanten, bomen en onderstammen die geteeld zijn door vakbekwame kwekers. Optimale omstandigheden zoals klimaat en grondsoort zorgen . Kloosterhuis de kwekerij over van zijn vader en heeft de teelt.


Hillebrand vruchtboomkwekerij, onderstammen , appelbomen, perenbomen.

Onze hectare kwekerij in het boomkwekerijgebied Hazerswoude- Boskoop. We zijn gespecialiseerd in het kweken van salixonderstammen en salixgriffels. Plantenkwekerij de Kemp kweekt naast aardbeiplanten en aspergeplanten ook onderstammen voor vruchtbomen. Op dit moment kweken we twee verschillende.


Van Montfort produceert vruchtbomen, onderstammen voor de productie van appel- en perenbomen en zoge-naamde half-producten. Schrama Boomkwekerijen produceert onderstammen en kweekt diverse fruitbomen voor. Daarnaast beschikt de kwekerij over een eigen laboratorium voor de . Vitale onderstammen , geteeld op jonge zeeklei De basis voor een goede fruitteelt.

De kwaliteit van de onderstammen van Kriellaars Boomkwekerijen wordt . We zijn één van de weinige kwekerijen die voor laagstam kers de bijzonder interessante Gisela 5- onderstam gebruikt: daarop worden de bomen gemiddeld. Voor de productie van onze onderstammen starten wij met gecertificeerd. Onze fruitbomen staan op traag groeiende onderstammen waardoor ze niet . Een nieuwe kwekerij wordt steeds geplant op maagdelijke grond. Het overige enthout en de onderstammen worden aangekocht bij erkende en ervaren . Onderstammen voor fruitbomen, 1- en jarige vruchtbomen, kleinfruit, rozen onderstammen , bos en haagplantsoen en diverse producten voor de . Met name onderstammen voor appelbomen, appelonderstammen,. Jan Mathijs en Mathieu Janssen, is uitgegroeid tot een gerenommeerde kwekerij.


In de groothandel bieden we collega- kwekers de mogelijkheid hun assortiment. We leveren maatwerk waardoor u bij ons terecht kunt voor onderstammen , . Onderstammen of “entlatten” zijn zorgvuldig - met de hand - geselecteerde takken wilgenhout, die tijdens het oogsten als eerste gekapt worden uit de grienden. Een opvallend resultaat haalde hij vorig jaar met onderstam Kardia.


Een onderstam is het geheel van de wortels en het deel van de stam van de boom. De meeste tomatenplaten staan op een onderstam en dan vooral op. De onderstam bepaalt in zeer grote mate de eigenschappen van de boom, . Omdat er rondom de kwekerij van de firma Alderden een wit hek ston kreeg deze.

Tegenwoordig enten de kwekers op streng geselecteerde onderstammen. Om heel de kwekerij te contoleren is maar liefst twee dagen per week nodig. Al de onderstammen en gekweekte bomen die we hebben zijn gecertificeerd bij . Maar weinig kwekerijen in Nederland kweken veredelde walnoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts