dinsdag 15 januari 2019

Stoeldoppen buisframe

Viltglijder voor buisframe (klem) vanaf € 00. Deze klemviltglijder is bedoeld voor eenvoudige montage rond ronde metalen buizen. De glijder is zelfklemmend . Deze groep omvat vele kunststof insteekdoppen, vloerdoppen, kogelvloerdoppen en zichtdoppen in vele maten, uitvoeringen en in diverse kleuren.


STOELDOP VIERKANT MM ZWART INSTEEK. Beschermdop voor slede- of glijbuis, te gebruiken op buisframes van meubels,.

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Op zoek naar ronde stoelpootdoppen voor stoelen met een ronde poten? Wij hebben viltdoppen, teflondoppen, doppen met nylon glijvlak en meer. Zwart buisframe klemvoetje voor stoelen met buisframediameter van 19mm. De zool is 33mm in het vierkant.


Inclusief bijbehorend clipje. Standaard stoeldop ovaal voor gebruik op ruwe vloeren of tapijt. Eenvoudig online te bestellen samen met veel andere soorten stoeldoppen.

Losse navulling voor stoeldoppen en meubelglijders met vervangbaar. Ronde pvc stoeldop om over de poot heen te schuiven. Met extra stevige basis om slijtage te vertragen.


Diverse maten, online te bestellen. Ronde stoeldop voor gebruik op ruwe vloeren als siergrind of vloeren met antislip, het schijfje van polymeer is los te vernieuwen (klikt in de dop). Antikanteldop voor buisframe mm, doppen voor achterzijde frame model 23.


In beide doppen passen de inserts van model 4. Holle buis glijder met vilt-O. Kogeldop glijder voor holle buis frame met vilt. Productinformatie: Deze holle buis glijders zijn in diverse maten verkrijgbaar.


Een ruim assortiment Meubeldoppen en inspiratie vind je bij KARWEI. Losse doppen in allerlei formaten en lengtes vind je bij Praxis. Bekijk het volledige assortiment losse doppen op de website en reserveer meteen. Inslagdoppen voor holle buis-uiteinden, zoals voor buisframestoelen of metalen tafelpoten. Voor poten of doppen met schroefdraad onderin.


Vloerglijders heeft een groot . Gispen is dé inrichter van woon-, werk-, zorg- en onderwijsruimten. We creëren optimale omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen.

Deze handige doppen zijn speciaal voor de OMG stoelen van Zuiver. Plaats de doppen onder je stoel en voorkom zo dat je vloer beschadigd. Onze stoeldoppen , viltglijders en meubelwielen zijn allen van hoogwaardige kwaliteit en. We hebben viltglijders voor houten poten, buisframes en stalen poten.


Bescherm je vloeren met deze handige stoeldoppen in zwarte kunststof. Geschikt voor stoelen met een buisframe. In een verpakking zitten doppen met een . Voorkom lawaai van schuivende stoelen. Deze doppen zijn heel glad en voorkomen dat. Floorfriendly heeft speciale doppen die voorzien zijn van zachte Teflon.


Het sterke stalen buisframe is afgewerkt met glanzend chroom wat een frisse en duurzame uitstraling heeft. Onder de voorpoten zitten anti-kantel doppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts