maandag 14 januari 2019

Ph waarde aquarium te hoog

De ideale waarde in een gezelschapsaquarium is de 6. De zuurgraa uitgedrukt in pH , is een waarde die staat voor het gehalte aan zuren. Bij een te hoge waarde kan dit leiden tot bloedvergiftiging. Ph waarde van regenwater is nagenoeg 0. Te lage PH - KH - Aquarium waterwaarden posts okt.

Op peil houden PH - waarde - Aquarium techniek posts okt. PH, hoe krijg je dat op de juiste waarde? Hoe krijg ik het omhoog als het te laag is en omlaag als het te hoog is? Forumoverzicht Onderhoud en opstart van het aquarium Waterconditie . Mijn Nitraat is veel te hoog maar.


Dit zijn de echte hardwater bakken met hoge KH en GH. Aan ons de schone taak om een optimale pH - waarde voor onze vissen te creëren. Bij lage pH als CO bij gemiddelde pH als bicarbonaat (HCO- ) en bij hoge pH als.

Controleer de pH - waarde van je aquarium bij voorkeur wekelijks met een. Het fosfaatgehalte wordt echter wel te hoog als de vissen te veel voer krijgen en . Dit is ook terug te zien in de zeer lage geleidingswaarden voor het water. Afhankelijk van de zuurtegraad van ons aquarium is het resultaat van de eerste fase van afbraak het uiterst gevaarlijke ammoniak ( bij zeer hoge pH - waarde ) of. Bij te hoge waarde sterven garnalen en planten. De PH -graad geeft de zuurtegraad van het water aan.


H is te hoog : dit komt niet zoveel voor in een AP systeem, behalve met kalkrijk water. Eens even denken: PH is te hoog dus water is te alkalisch. De pH - waarde van het water in een vijver of aquarium is de belangrijkste waarde. Hallo mijn ph waarde gaat omhoog wat kan ik doen om deze naar beneden te krijgen waarde is nu edwin.


Ook draadalg kan de oorzaak zijn van een te hoge PH. Het komt maar al te vaak voor als we aquariumwater meten dat we zien dat de KH- en de PH - waarde niet goed op elkaar zijn afgestemd. De Kh is een belangrijke waterwaarde voor ons aquarium liefhebbers.


Je moet door de hoge Kh veel Cotoevoegen om een Ph van bv te krijgen. Voor het normaal beplante zoetwateraquarium is een waarde rond de goed. Wanneer de zuurgraad te hoog is, kunt u deze verlagen door te filteren over turf,.


Koperen buizen kunnen ook voor een hoge gehalte zorgen.

Ten eerste beïnvloedt het de zuurgraad oftewel pH in het aquarium. NH4) wordt in een aquarium met een pH boven de omgezet in ammoniak. Een te hoge nitrietwaarde kun je verlagen door waterverversingen te doen en het . Om soortgericht vissen te gaan houden moet men eerste weten waar zijn vissen vandaan komen en in welk.


Hoe kan men nu de gewenste ph - waarde verkrijgen in ons aquarium ? Wat kan men doen wanneer het nitraat te hoog is? Het is onvermijdelijk dat we bij het starten met een aquarium te doen krijgen met het. In een opstartend aquarium zonder vis is het misschien wel een optie.


H waarde niet te laag wordt en dat is kalk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts