donderdag 24 november 2016

Ars takkenschaar

ARS staat al jaar en dag bekent als het meest exclusieve en hoogwaardige. Het assortiment van ARS bestaat uit snoeischaren, haagscharen, takkenscharen. Hiernaast biedt ARS ook een professionele langarm takkenschaar met lichtgewicht . De LPB-30L is een takkenschaar van 78cm met aluminium stelen en. Het Duitse ´Kuratorium Fur Waldarbeit und Forist technik´ KWF, heeft ARS producten . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Professionele ARS takkenschaar. De takkenschaar heeft een dubbele . Deze snoeischaar van ARS is vervaardigd uit Japans staal hierdoor is hij roestbestendig.


De vergrendeling is eenvoudig met één hand te openen. Een takkenschaar is net als een snoeizaag bedoeld voor dikkere takken. Takkenschaar, volledige gesmeed blad. Grootste model takkenschaar van het Japanse kwaliteitsmerk ARS.


Bekijk nu ons (onderdelen) assortiment van ARS. ARS Accu Snoeischaar ARSEP-700. ARS Snoeischaar Messenset Reserveset ARSVS-7Z-1.


ARS is de specialist in scharen en zagen voor professionals en hobbyisten. Alle merken, dus ook Felco en ARS , hebben een snoeischaar met rolhandgreep in het sortiment. Bij het dichtknijpen van de schaar rolt de onder- greep mee. Met dubbele demper en een . Deze takkenschaar ARSLPB-30M van ARS is super licht, ergonomisch en speciaal ontworpen voor het snoeien van takken tot 32mm. Controleer de spelling van je zoekterm.


In de fruitteelt, tuinbouw, tuin-en parkbeheer en . Bovenmes Toelichting: Voor LP-takkenschaar. Robuuste takkenschaar van het topmerk ARS. Lichtgewicht met stevige bek en aluminium handvaten.


TAKKENSCHAAR ARS LANGARM 185-1. Op deze pagina treft u ons assortiment takkenscharen aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts