woensdag 2 november 2016

Waaierscherm

Waaierscherm is een prachtige aanvulling op uw tuin. Ideaal als subtiele tuinafscheiding. Bestel eenvoudig online op Tuinafscheiding. Houten waaierscherm rond van vurenhout. De kwart ronde schutting is te koop bij de Tuinhoutcentrale.


Het uitgebreide assortiment van Verhoeven GSB.

Steeds de beste kwaliteit en de laagste prijs. Het waaierscherm met tweezijdig geschaafde vuren planken is een aanwinst voor uw tuin! Breedte artikel (cm), 180. Decor, Groen geïmpregneerd. Fabricagemethode, Geschaafd.


Tweezijdig geschaafde vuren planken Onder druk gempregneerd Recht verticaal mm dik Tweezijdig RVS . Voorzien van dubbelzijdig latten voor meer privacy. Geïmpregneerd grenen hout.

Een prachtig uiteinde van de schutting of als onderbreking in de tuin. U maakt dan onderscheidt tussen de twee . Goedkoop en snel geleverd. Een waaierscherm is een gewedig als u een erf afscheiring wilt laten aflopen. Bij HoutPlaza zijn er veel oplossingen voor de erfscheiding. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je . Door de halfronde vorm is dit waaierscherm bijzonder geschikt voor het maken van een beschut hoekje in de tuin of als afscheiding van uw terras. Tuinscherm kwartronde cirkel. Met een waaierscherm creëer je sierlijke rondingen in uw tuin. Dit waaierscherm is gemaakt van duurzaam geïmpregneerd vurenhout. Vanaf: Begint bij: € 495.


Vuren waaierscherm €1200. Twee zijden geschaafde vuren planken. Eenvoudig online bestellen. Beschikbaarheid: Op voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts