donderdag 17 november 2016

Ringen trapeze

De trapeze schommel wordt inclusief ophangtouwen en metalen ringen voor . TOP buitenspeelgoed heeft ook trapezes , ringen en rekstokken. Tuimel rond de houten trapeze en slinger aan de metalen turnringen met kunststof grip. Rekstok met metalen ringen , gymnastiek set voor aan een schommel, meer dan verschillende speeltoestel accessoires in onze shop.


Ideale aanvulling om te turnen voor je schommel of speeltoren.

Talrijke schommels en toebehoren in de FATMOOSE shop. Eenvoudig te monteren aan twee schommelhaken (exclusief). Vind trapeze ringen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De houten trapeze met kunststof ringen is een leuke accessoire voor een schommelframe met een hoogte van 2tot 2centimeter.


Fatmoose Top aanbiedingen. Houten trapeze met kunststof ringen.

Vele aanbiedingen op een rij! Laat uw kinderen spelen met deze leuke combinatie. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? SwingKing trapeze met ringen. Levertijd: - werkdagen.


De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Verzendkosten op basis van uw postcode Eigen bezorgservice . Speelhuisje met glijbaan, bootschommel, schommel, ringen en trapeze. Geweldig speelplezier bij de Houtburcht! Koop deze of andere buitenspeelgoed aanbiedingen goedkoop bij . Ringen ,ringrekstok,kunstofringen,houten ringen ,metalen ringen ,rekstok. Driehoek ringenset kunststof.


Allerlei acrobatische hoogstandjes zijn mogelijk! Trapeze met kunststof ringen en een touw van 1cm. Categorie: Speeltoestellen en speelhuisjes.

Wilt u uw speeltoestel of schommel omtoveren? Deze trapeze van hout is uitgerust met metalen ringen en kunststof handvaten inclusief touw. Ze is makkelijk te monteren aan twee schommelhaken. Bij Warentuin krijgt u met Ringen trapeze van Hillhout een uitstekende aanvulling op uw tuin voor een scherpe prijs! Maar het is vooral de trapeze , die voor ongekende mogelijkheden zorgt.


Ringen en trapeze sets voor speeltoestellen koopt u bij handelsonderneming Minco uit Buitenpost. Maar het zijn ook ideale schommels voor in de tuin als je van turnen houdt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts