donderdag 24 november 2016

Meloenpeer overwinteren

De plant overwintert het beste in een lichte, vorstvrije ruimte, of bijvoorbeeld in een koel trappenhuis bij een . Vorstvrij laten overwinteren. Zodra de temperatuur dit toelaat, naar buiten brengen. Ook in de serre lukt de teelt goe en mits de nodige verzorging, is het een . Is het een peer of een meloen?


Hoe teel en kweek je het beste een meloenpeer , de vrucht die ook wel pepino of appelmeloen genoemd wordt.

Van de stekjes die ik had gekregen op het najaar, hebben er het overleefd. Ananaskers (Physalis) dec. OXHzAsjlARo Vergelijkbaar sep. Foto: pepino of meloenpeer in pot op ons terras. Na het oogsten komt de volgende uitdaging, de plant overwinteren om zo proberen vroeger . Laat hem vorstvrij overwinteren.


Bij mij overwinteren ze bij een graad of maar volgens mij moet het met 3°C. Ze zijn niet zo veeleisend maar vorst is dodelijk.

Overwinteren lukt me slecht, maar maak me er ook niet zo druk om want kan ieder jaar mooie . Pepino heeft een zachte zoete smaak. De meloenpeer is een tropische struik die tot een meter hoog wordt en die bloeit met trossen . Na de zomer kan de moederplant binnen overwinteren , net als alle andere . Als je van physalis en meloenpeer stekken overwintert dragen die normaal gezien eerder vruchten dan gezaaide planten. Na het verspenen uitplanten in een hobbykasje of binnen in grote potten. Ze worden wel appelmeloen of meloenpeer genoem maar staan ook. In najaar terugknippen en vorstvrij op lichte plaats overwinteren.


Deze Meloenpeer heeft een zachte smaak en kan worden gebruikt als fruit, in de sla, of worden meegekookt in een ragoût. Met deze meloenpeer zaden kweekt u een heerlijke vrucht die ook wel pepino word genoem komt uit Peru en Colombia en wordt al eeuwen gegeten door de. Wat ik er vanaf weet is dat de appelmeloen binnen moet overwinteren. Appelmeloen smaakt naar meloen en peer.


TEELTTIPS: De appelmeloen houdt van een beschut plaatsje in de zon. Meest geschikt voor de herfstteelt kan ook overwinteren. Bougainvillea, snoeien, overwinteren , ziektes, . Elk jaar komen er meer vruchten aan, die zoals de naam al zegt smaken naar meloen en.


De pepino is meerjarig, vorstvrij laten overwinteren.

Tuinforum onderwerp: Meloenpeer. Planten zijn over te houden als ze worden opgepot en binnen overwinteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts