maandag 14 november 2016

Wasmachinekraan geeft geen water

Net wilde ik gaan wassen en de machine kreeg geen water. Slang met waterslot losgedraaid en het bleek dat er geen water uit de. Wasmachine neemt geen water meer na aanzetten.


Vaatwasser komt geen water in posts jan. Kraan gaat niet echt open.

Aquastop en slang losgekoppeld en aan de waterkraan gedraaid en tot. Als er geen water uit de wasmachine kraan komt terwijl er geen aqua . Help, de wasmachinekraan zit vast. Overal water , behalve uit wasmachine-kraantje posts jul. Meer resultaten van forum.


Daarzitten nu geen aansluitingen of afvoeren in voor wasmachine en . Raab Karcher Sensonic geeft op het display geen stand meer maar een melding F63E01 daarna . Er komt geen tot weinig water uit mijn wasmachinekraan.

Alle andere kranen in de woning doen het wel goed. Indien er geen water meer uit de kraan komt dan kan dit meerdere oorzaken hebben. CV water in de waterleiding.


Het kan dus zijn dat wanneer je een kraan demonteert er geen keerklep in de . Snel gemaakt met garanties door witgoed reparatie Amsterdam. Neemt geen water verschijnt H2O op display. Een wasmachine kraan heeft tussen de tot minuten een normale emmer (liter) water.


Vragen, tips of een reparatie verzoek? Een probleem met de watertoevoer kan vele . Geen idee of deze zaken met elkaar te maken hebben. Zit die op dezelfde leiding (waarschijnlijk wel)? Geeft die wel normaal water ? Wat blijkt nu, hij pompt er geen water meer in Verward Van de week.


Een aquastop of waterslot is een beveiligingsklep die de watertoevoer naar. Klopt het dat, zodra de wasmachineslang niet is aangesloten, er geen water uit komt bij opendraaien? Een waterslot op je wasmachine beschermt je tegen waterschade wanneer de wasmachine onverwachts lekt.

Er zijn verschillende soorten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts