woensdag 16 november 2016

Pantanet gaas antraciet

Zoekt u modern antraciet zwart gaas van ruim meter hoogte? De horizontale draden hebben een. De draden zijn eerst gepuntlast en daarna groen geplastificeerd.


Gaas op rol voor een goede . Uit voorraad te koop bij De Gaasgigant.

Goed gaas nodig om je (voor)tuin mee te omheinen? Dit kwalitatieve tuingaas is . Het gaas is verzinkt, gepuntlast en geplastificeerd met perfecte hechting. Het Pantanetsysteem is een totaalsysteem, bestaande uit geplastificeerd (groen en antraciet grijze kleur) gelast gaas op rollen en bijhorende palen.


Discrete en duurzame omheining, 1 transparant 2. Vormt een mooi en afgerond geheel met Bekaclip-P palen . Tuingaas, uit verzinkt draad gepuntlast en daarna antraciet geplastificeerd. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Deze tuinafrastering is gemaakt van geplastificeerd. Snoei Tuinmaterialen Bleiswijk levert materialen voor in de tuin, zoals sierbestrating, natuursteen, tuinhout, tuinverlichting en tuinhuizen. Gelast gaas uit verzinkte draa gepuntlast en achteraf geplastificeerd. PANTANET FAMILY afsluitingsdraad. Gepuntlast gaas, thermisch verzinkt draad en daarna antraciet grijs geplastificeerd.


Boven- en onderaan is het gaas. Tonen als: Foto-tabel Lijst. Dit tuingaas is ideaal te . Pantanet gaas groen geplastificeerd op rol Model Family.


Te koop aangeboden: pantanet family (prijs is aanbieding) het beste tuingaas van betafence. U kunt het goed gebruiken om een afrastering te maken voor uw tuin of dierenweide. Betafence (voorheen Bekaert) levert kwaliteitsgaas voor particulier en professional. Welkom op het OOShopping Winkelcentrum!


Een stijlvol totaalsysteem, bestaande uit geplastificeerd gelast gaas op rollen en . Ideaal voor residentiële . Door ons ruime assortiment gaas voor tuin en dier staan het juiste voor u er ook zeker tussen. Het tuingaas is beschikbaar in de kleuren groen en antraciet grijs.

Bekijk hier ons online aanbod. Plaats je eigen foto bij Betafence Tuingaas Antracietgrijs 102cmx10m en maak kans op een tegoedbon van €5-. De kleurintegratie is compleet met palen en gelast gaas in dezelfde kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts