woensdag 13 juni 2018

Mottenballen waar te koop

Niet gebruiken in kasten waar voedingsmiddelen bewaard worden. Kruidvat winkel bij jou in de buurt. Je kunt de mottenballen gebruiken in kledingkasten en kledingzakken.


Selecteer hieronder een rij om beoordelingen te filteren. Bescherm uw kleding tegen motten met de mottenballen van Roxasect.

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Werkt effectief zonder een nare geur af te geven zoals bij de oude mottenballen. In de grote huishoudelijke ketens en supermarkten zijn die te koop. Moderne mottenballen , geurballen genoem bevatten dichloorbenzeen. Bij Albert Heijn doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we . HGX mottenballen zijn dé oplossing om eenvoudig motten en mottenlarven te bestrijden.


Je hebt ze van Roxasect, geurballen (staat dus niet mottenballen op).

Er is weinig terug te vinden over wat mottenballen nu zijn en vroeger waren. Mottenballen kunnen behoorlijk penetrant ruiken en zijn vaak giftig. Je bent hier: VraagbaakHuis en TuinSchoonmaken Waar kan ik.


Men heeft mij gezegt mottenballen in de galerijen te plaatsen en dat die . De ouderwetse mottenballen zijn ook nog te koop en bevatten tegenwoordig paradichloorbenzeen. Vaak worden ze geurballen genoemd en . Met de Roxasect mottenballen bent u snel van uw mottenoverlast af. Wil ik graag proberen, maar waar koop je die dingen? Bestel hem nu snel op insectdirect. Met mottenballen misschien iets te weren.


Een mottenbal is een middel tegen (kleer)motten. Het bestaat uit een balletje van een chemische verbinding die gemakkelijk verdampt, en die zeer onprettig is . Ik stelde vast dat ik nog nooit mottenballen , laat staan mottenpapier had. Motten en nachtvlinders voeden zichzelf met kleding,. Dus ging ik op mottenpapierjacht, na mij bij buurvrouwen en exen te.


En wat ook aan het verdwijnen is: de drogist die weet waar je het over hebt.

Naftalin wordt gebruikt om motten te verjagen en voor in de kledingkast. Veilig voor de kleding na gebruik altijd de handen wassen. Geeft je kleding ook een . Van dit product is ook een voordeelverpakking leverbaar.


Veel andere Roxasect producten zijn . Koi vangen, vervoeren of inspecteren: koop het juiste materiaal. Kat planten waar katten niet van houden honden te koop. Voorkom mottenvraat door textiel goed schoon op te bergen en lucht je kast. Geurballen mogen niet verkocht worden als mottenballen en zijn schadelijk.


Ctgb en koop nooit iets waar de ingrediënten niet op staan. Ik haalde een pak zout en gooide deze erbij. Voor mottenballen was het al te laat. Niet de maden, maar vliegen kunnen daar niet tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts