donderdag 14 juni 2018

Ongedierte in huis kever

Er bestaan heel wat verschillende soorten kevers. Hier kan u de meest voorkomende in België vinden en hoe u de kevers kan bestrijden. Het belangrijkste wat u moet doen als u last heeft van kevers in huis , is de soort kever. Mocht u alsnog twijfelen, neem dan contact op met een ongedierte.


Kleine zwarte beestjes in huis ? Mogelijke heb je last van de graanklander, een insect van 3-mm.

Wij hebben het over de gevleugelde insecten, die voor kunnen komen in uw huis en tuin. Van bladsprietkevers en soldaatjes tot en met loopkevers en . De broodkever leeft verspreid over de hele wereld maar het is eigenlijk wij die de broodkever in huis halen. Sommige zetmeelhoudende producten bevatten al . Tapijtkevers bestrijden in uw huis of organisatie. De gewone tapijtkever wordt ook wel eens de museumkever genoem hoewel dit twee verschillende soorten. De grote houwormkever meer bekend onder de naam bonte knaagkever en wordt ook wel.


De expert op het gebied van ongedierte bestrijding zal vaak direct . Kijk op ongedierte geeft informatie over kevers , kevertjes en meer beestjes.

Bestrijding is niet altijd nodig. Snel en effectief van uw kevers af door een lokale bestrijder? Beter is het om kevertjes te vangen en naar buiten te gooien.


Zelfs na een insecteninvasie is het mogelijk om effectief het ongedierte in uw huis te bestrijden. Ongedierte in huis bestrijden: hoe doe je dat? Deze kevers ontwikkelen zich zelden binnen de woning en komen in de.


Sinds een paar dagen lopen er erg veel kevers bij ons in huis. Bij ons gaat het om de houtworm kever. Schieten ze allemaal weg in donkere . Regelmatig komen bij EIS Kenniscentrum Insecten meldingen binnen van mensen die opeens grote kevers in huis vinden. Vaak gaat het dan om boktorren.


Hieronder kun je lezen wat je moet weten om van dit ongedierte af te komen. Wanneer het hout in uw huis is aangetast door larven van de huisboktor, moet u snel reageren want de schade. De langgerekte zwarte kever zelf is inoffensief. De graanklander (Sitophilus granarius) is een kever die behoort tot de snuitkevers (Curculionoidea).


Een andere naam is graankalander, en de larve wordt wel . Kan dit het hout van het huis aantasten, doordat ze gaan vliegen of is dit geen . De houtwormkever is een van de meest gevreesde soorten ongedierte.

Een enkele kever in huis kan een . De beste remedie voor een houtwormkever in huis is het inschakelen van professionele ongediertebestrijders. Onze ongediertebestrijders kennen de . Ze vonden gemiddeld meer dan 1soorten ongedierte in ieder huis. Klopkevers houden van vochtige plekken, dus ze hebben het moeilijker gekregen in de . Schakel een professionele ongediertebestrijder in als u last heeft van boktorren in huis.


Kevers bestrijden in de tuin?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts