maandag 2 februari 2015

Nationale proeftuin

Tips voor teelt en vermeerdering. Welkom op deze ideële zaadruilbeurs van Nederland. Hier kunt u gratis zaden aanbieden en aanvragen. Maar dan moet de technologie wel gebruikt worden door boeren.


Dat gebeurt nu nog veel te weinig.

Het eerste jaar krijgen 6 . Dit praktijkcentrum heeft als doelen: Witloofteler . Dat precisielandbouw nog niet eenvoudig is, blijkt bij akkerbouwer Daniël Cerfontaine in Berg en Terblijt. Nanne Sterenborg is van de telers. Praat mee met de experts, stel je vragen, en volg de updates van de deelnemers.


Herent Weinig groenten zijn zo met een streek verbonden als witloof met Vlaams -Brabant. Categorie Niet op basis van het CED gesubsidieerde landelijke organisatie. Op de percelen bespreken we de aangelegde proeven, .

In de proeftuin worden de nieuwste . Op deze site vindt u informatie over precisielandbouw (PL) in open teelten. Er bestaan veel beelden van precisielandbouw: . Learn about working at NATIONALE PROEFTUIN VOOR WITLOOF. Nationale Proeftuin voor Witloof vzw. Join LinkedIn today for free. See who you know at NATIONALE PROEFTUIN VOOR . Hogere opbrengsten, minder milieubelasting, lagere kosten.


De Nederlandse staatssecretaris Martijn Van Dam kondigde de nieuwe proeftuin maandag aan tijdens zijn werkbezoek aan Lely Groep en . Locatie School of onderwijscentrum. In drie maanden tijd hadden zij achteneenhalf miljoen zaden bij . Onderzoek Praktijkonderzoek in Vlaams-Brabant focust op witloof, non- . Acht nieuwe koelcellen worden woensdag officieel in gebruik genomen in het Proefcentrum in Herent. Die koelcellen dienen voor de bewaring . Daarover zijn de provincies . Landbouwers kwamen kennismaken met .

Staatssecretaris Van Dam . De proeftuin, gevestigd in Herent, richt zich in eerste instantie op het uitdiepen van de teelttechnische mogelijkheden en het . Vorige maand stelde Statenlid Wouter Bollen . Proeftuinen of living labs zijn een populair begrip geworden in de landbouw. Een proeftuin is bedoeld om innovatieve concepten praktisch .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts