maandag 21 september 2015

Dahlia snijbloem

De Dahlia is, behalve als bloembol in de tuin, ook nog eens bijzonder geschikt om te gebruiken als snijbloem ! Gemengd in een boeket of slechts één . Omdat de seizoenen veranderen en wij zowel milde als strenge winters beleven zijn er intussen verschillende methodes om dahliaknollen de koude maanden . Mexicaans genieten met de dahlia. Als een fonkelende kroon vol diamanten schitteren de bloemblaadjes van de dahlia. Zo kleurrijk en opvallend dat de .

De dahlia is een rasechte zomerbloem. Hoe zonniger je de plant zet, hoe beter hij groeit. Toch is het een dankbare snijbloem , de plant beloont het wegknippen van . Ze behoort tot de familie van de composieten.


Op zoek naar een spectaculaire bos bloemen? De snijbloem vind je in bijna alle kleuren, vormen en maten. Bijzonderheden: Gemakelijk te verzorgen, Goede snijbloem.


De mooie bloemen op langere stelen die hierdoor ontstaan, zijn ook perfect als snijbloemen in een vaas.

Als u de dahlia als snijbloem wilt gebruiken steek dan . Wij sommen een aantal tips en weetjes op, om zelf de mooiste Dahlia bloemen te kweken! Als snijbloem doet de Dahlia het uitstekend. Ook heb ik enkele gehad met donker bla zeer decoratief in de tuin, maar deze enkelbloemige dahlia doet het minder als snijbloem.


Ook is deze dahlia geschikt als snijbloem. Dahlia heeft de reputatie ouderwets en weinig subtiel te zijn. Het is niet voor niets dat de dahlia voornamelijk wordt gekweekt als snijbloem.


Bij het kweken van deze plant ligt de focus vooral op de bloem . Uitzonderlijke donker zwartrode bloemen, prima snijbloem. U kunt voorgetrokken Dahlia in de grond planten of deze stap overslaan en direct. De stelen zijn lang en sterk genoeg om er snijbloemen van te knippen. Varend Corso in het Westland aug.


Bekijk het product eenvoudig bij ons online! Felgele semi-cactus dahlia maakt iedereen blij vanaf juli tot aan de eerste nachtvorst. Leuke snijbloem , want hoe meer u snijdt, . Bovendien is de Dahlia ook nog eens bijzonder geschikt om te gebruiken als snijbloem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts