vrijdag 4 september 2015

Morus alba pendula snoeien

Morus alba pendula , ook wel treurende witte moerbei genoem is een. Wanneer snoeien Best in de late herfst of vroege winter snoeien om bloeden te . Zwarte moerbei of Morus nigra - over smaken valt niet te twisten, er zijn drie veelgebruikte soorten in onze streken… elk met hun eigen kleur en smaak. Gebruikt in de homeopathie. Het vermeerderen, snoeien en .

Ik zou hem graag snoeien , maar weet niet wanneer dit best gebeurt. Na het voorjaar komen de ovale, vlezige, . Dit omdat hij erg klein blijft door de matige groei en hangende groeiwijze. Moerbei ( Morus alba. M. nigra).


Van eind oktober tot april, als de boom kale takken heeft, snoeit u alle takken. Je kunt wel de grootte van de boom in toom houden door flink te snoeien in de winter. Morus_alba___Macropylla___na_snoei.


Treurmoerbei-Op-Stam-Morus-Alba-pendula-Stam.

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Aangeraden wordt om de bomen in het eerste deel van de winter te snoeien wanneer de . De witte moerbei, Morus alba, is een tot m hoge fruitboom met een ronde kroon. Snoeien mag alleen in de wintermaanden (geen volle zon of vorst) wanneer de . Deze kleine boom op stam heeft takken die loodrecht naar beneden groeien, oudere exemplaren . Snoei hem regelmatig om de mooie, platte vorm te behouden. Gratis bezorging vanaf 5-. Je snoeit de boom om de dakvorm te behouden.


Boompje is goed te snoeien (eind van de winter) Leuk voor in een grote pot of kuip of in een kleine voortuin. Deze boom is makkelijk te snoeien door zijn dakvorm en . Snoei niet drastisch terug, anders gaat de mooie treurvorm verloren. Als u deze boom wilt snoeien , dan doet u dat het best vanaf begin winter . Binnen 2-werkdagen bezorgd!


Door zijn grote mooie blad is hij zeer goed bruikbaar als dakboom snoeien doet u best net nadat de . Door goed te snoeien kan de bolvorm verbeterd worden. Zoeken: betula pendula youngii 6.

Een op stam geënte cultivar van de witte moerbei. Vormt een kleine boom met takken die aanvankelijk loodrecht naar beneden groeien. Vergeet je hem een keer te snoeien , dan moet je zowat een hoogwerker. Om uw vormbomen ook in topvorm te houden, is regelmatig snoeien belangrijk.


Met deze tips blijven uw vormbomen in vorm. Bladkleur: lichtgroen glanzen bloemkleur: wit, niet wintergroen,. Genus: Morus Plantgroepen: Heester Bladeren: groen. De takken hangen recht naar beneden en kunnen eventueel over een prieeltje geleid .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts