woensdag 30 september 2015

Zacht koperen buis op rol

Zacht roodkoperen buis op rol. Buigzame koperen leiding geschikt voor drinkwater en gas. Gebruik van deze flexibele koperen buis levert veel tijdwinst op . Het aantal meters ontvangt u uit stuk.


Flexibele koperen leiding van uitgegloeid koper voor sanitair, cv-installaties en gas. Klik hier voor meer informatie.

Deze roodkoperen buis is geschikt voor water, cv en gasinstallaties. De buizen zijn in verschillende lengtes en diameters verkrijgbaar. Deze koperen buis is geschikt voor water, cv en gasinstallaties. Doordat de buis is gemaakt . Buis roodkoper (mm) op rol (meter). Om te knellen gebruik altijd een steunhuls.


Goedkoop mm koper op de rol. Het uitgaande water is zeer heet en dan wordt ook siliconen zacht en glijdt dan mogelijk van de buis af. Een koperen buis is geschikt voor CV, gas- en water- installaties en valt te combineren met knel,.

Uitwendige buisdiameter , mm. Soort bekleding, Kunststof mantel grijs. ROODKOPEREN BUIS ( ZACHT ) TYPE WICU , met kiwa-garantiemerk en isolerende PVC-mantel.


De zachte roodkoperen buis inclusief mantel is gemakkelijk te buigen en wordt geleverd in een rol. Het grote voordeel van een roodkoperen buis is dat het warmte goed geleid en daarom geschikt is voor. Type(nummer), Roodkoper 15mm Op rol Meter.


Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Onze zachte , halfharde en harde koperen. Rol zorgvuldig de zachte koperen buis in een rechte lijn uit. KME Sanco roodkoperen buis sanco zacht 13x15mm lengte=50m.


Koper industriebuis zacht op rol. Bruto prijs: €per m. Lengten diameter met bedrijfsdruck meter m. Gratis levering in België vanaf 1euro bij . KME WiCu roodkoperen buis , mm, rol meter. Ik bedoel van dat koperbuis die je koopt op een rol en die je met de hand kunt buigen (voorzichtig).


Ga de zachte buis gewoon solderen.

Deze goedkeuring geldt op de onderstaande afmetingen: Afmeting. Roodkoperen buis bestaat in verschillende lengtes en diameters. Tevens is er een zachte uitvoering op rol , geïsoleerd en ongeïsoleerd.


KME koperen buis Wicu, uitw buisdiam 6mm, wand 1mm. Kme Wicu koperen buis , uitwendige buisdiameter 6mm, wanddikte 1mm, hardheid koper zacht , handelslengte 50m, hardheid koper uiteinde zacht , KIWA- keur, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts