dinsdag 15 september 2015

Patroon macrame plantenhanger

Met dit gratis macramé patroon maak je zelf een leuke plantenhanger. Bekijk de instructievideo voor een duidelijke . Bekijk hier hoe je een macramé plantenhangers zelf maakt. Wil je nu eens zelf zo´n leuke plantenhanger in elkaar knopen, dan geef ik je hier. Do it yourself: een macrame plantenhanger maken!


Macramé plantenhanger maken.

Wat heb je nodig: Voor € 3. Een macramé plantenhanger is superleuk om zelf te maken! Maar ik zie dat macrame weer terug gaat komen. Net zoals breien en haken.


Met deze duidelijke video en het gratis patroon macramé je eenvoudig zelf. Volg ons stappenplan om een plantenhanger te knopen, of bestel direct. In deze video wordt het klassieke patroon getoond.


Video “DIY: macramé plantenhanger in minder dan een uur tijd”: . Dit patroon is ook geschikt voor beginners op macramé gebied.

Voor deze plantenhanger heb je meter touw nodig, plus nog twee kleine stukjes touw voor de afwerking. Voor het nieuwe garen van Durable heeft Stefanie een prachtige en stoere plantenhanger patroon. Planten kan je op diverse manieren ophangen maar de macramé techniek is een.


De plantenhanger is gemaakt door Stefanie van Wendel de Joode - van. Deel dit patroon op diverse social media . Dat moét wel de ( macramé ) plantenhanger zijn! Het klinkt ouderwets, maar het is weer. Een hele eenvoudige plantenhanger om te maken met macrame ! Een simpele macramé plantenhanger. DIY gebruiken om zelf een zo ingewikkeld patroon te maken als je wil!


Bestel eenvoudig het gratis plantenhanger patroon hier . Super gaaf om te maken, een planten hanger. Klik op de tweede foto om het patroon te bekijken. Is het patroon niet goed leesbaar, dan kun je een pdf . Die hippe hangende kamerplanten maak jij natuurlijk gewoon zelf!


Met zpagetti garen of een oud t-shirt ga jij zelf een plantenhanger maken. Wendy en Evy waren ons voorgegaan en hadden elk een macramé plantenhanger geknoopt op basis van een patroon van Veritas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts