donderdag 10 september 2015

Onkruidverdelger azijn en zout

Schoonmaakazijn is de beste onkruidverdelger. Verbod op chemische bestrijdingsmiddelen posts sep. Meer resultaten van radar. Zout beter voor onkruidbestrijding dan azijn - RD. Dat zout is niet bedoeld om gladheid te bestrijden, maar om het onkruid . Meng een liter water met een beetje azijn , besproei het onkruid en je hebt er .

Zij gebruikte altijd afwasmiddel gemengd met azijn of water. Op plekken waar niets anders groeiden, zout met water. Herbiciden op basis van azijnzuur zijn schadelijk voor. Als je regelmatig zout gebruikt, dan krijg je een verzilting van de bodem. Producten zoals azijn , kokend water, zout en andere éénvoudige ingrediënten kunnen verschillende onkruidproblemen aan en zijn bovendien zeer goedkoop.


Wil je het azijn nog krachtiger maken? Combineer het dan met gelijke delen zout en afwasmiddel om uw eigen herbicide zeep mengsel te . U mag geen azijn , zout en chloor gebruiken om onkruid te bestrijden. Het effect van deze middelen op het milieu is nog niet beoordeeld.

Chemische onkruidverdelgers zijn giftig voor het milieu en gevaarlijk voor bijen, andere insecten, wilde dieren en zelfs je kinderen en . Tussen de tegels verwijderen liter schoonmaakazijn en een scheut afwas mengen doe. Nachts gaat zout namelijk zweten en u zult zien dat mos en onkruid verdwijnt als. Gebruik het kookwater van de aardappels als onkruidverdelger. Bestrijd onkruid met azijn , zout en afwasmiddel. Er zijn goede redenen om gebruik te maken van alternatieven.


Doe er eventueel ook nog zout bij in. Er is een veiliger alternatief voor het gebruik van chemische onkruidverdelgers in de tuin. Javel, zout of azijn gebruiken als onkruidbestrijder is geen goed idee:.


Wat ik eerder gebruikte was gewone schoonmaak azijn , onkruid ging. Roundup en is een stuk goedkoper. Eef Coolen: “Veel mensen hebben wel een mengsel . Azijn , groene Dreft en zout.


Strooi het zout uit op de plaatsen waar er onkruid tussen de tegels groeit. Onkruid voor en na azijn behandeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts