donderdag 10 september 2015

Intex zwembad 200x300

Ook de jaren die volgden vloog dit zwembad de deur uit! Daarom kopen wij standaard een extra grote voorraad van dit zwembad. Deze Intex Metal Frame Pool . Met dit formaat zwembad geniet het hele gezin van waterplezier thuis!


Dit zwembad is uitgevoerd met een stevig metalen frame. Formaat van 3x 2x cm.

Inclusief pomp, exclusief dekzeil. Chloortabletten, chloordrijver, ph teststrips en schepnetje . Unieke aanbieding: Intex frame pool 3x 2tijdelijk extra goedkoop in onze webshop! Bestel de Intex frame pool in onze webshop.


Helaas hebben wij niets gevonden voor intex zwembad 200x3. Controleer de spelling van je zoekterm. Misschien heb je een foutje . Klaar voor vullen in minuten.


Dit is een zwembad waar juist volwassenen wat aan hebben.

Het zwembad heeft een stevig metalen frame, met verstevigde kunststof hoeken. Aan het bad kan een veilige 12V filterpomp aangesloten worden, om het. Kies hier je favoriete Intex zwembad en maak daarbij gebruik van de handige filters.


Met een opzetzwembad van Intex heb je op een laagdrempelige manier . De Intex Frame Pool 3is een rechthoekig zwembad met een metalen frame. Op zoek naar intex zwembad 2x 3tuinartikelen? Vind de goedkoopste intex zwembad 2x 3tuinartikelen op VERGELIJK. Informatie over de plaatsing van het Intex zwembad. Er zijn enkele punten waarop men moet letten bij de plaatsing van een zwembad : Zoek een plaats in uw . Wil je een Intex zwembad kopen?


Bij ons betaal je de laagste prijs voor een Intex zwembad. Gemakkelijk en snel besteld bij dé Intex zwembad specialist. Ook voor ondersteuning en handleiding . Download hier de handleiding Intex metalen frame zwembad ! Zwembad handleiding nodig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts