donderdag 24 september 2015

Tegelsnijder 600mm

Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Vind tegelsnijder 6mm op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Stalen basis met ronde stalen geleide staven.

Hardmetalen snijwiel met 5-mm snijdiepte. Jokosit tegelsnijder 600mm. Snijdt en breekt wand-, vloer- en mozaïektegels in handeling Compleet met hardmetalen snijwiel, diameter 22mm Maximale.


Met breekkop en geleidestangen. Snijden en breken in een arbeidsgang. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Onderplaat van plaatstaal.


Voorzien van schuimkussens, gradatieschaal… € 495.

De verende plateaus en de . Tegelsnijder met `Heavy-Duty` stalen voet. Snijlengte 6mm, Tegeldikte 4-mm. Gelagerd glijstuk en geharde en geslepen glijstangen. Alle prijzen zijn in Euro en inclusief BTW. Professionele tegelsnijplanken met verende plateaus en een verplaatsbare breekbeugel die een zeer nauwkeurig snijvlak garanderen, zelfs bij grote harde . Snijd je tegels op maat met deze praktische tegelsnijmachine van Toolland!


De tegelsnijder is geschikt voor het snijden van tegels tot 600mm. Bestel vandaag een Silverline 6mm Heavy Duty tegelsnijder en u kunt morgen al klussen! Bestellingen boven € 5worden gratis thuis bezorgd. Dit GAMMA-vervangwiel voor een tegelsnijder klein past op de GAMMA- tegelsnijders van 400mm en 600mm.


Het vervangwiel, of reservewiel, is gemaakt van . Diagonale snijlengte : 4x 4mm. Ideaal voor veel soorten tegels. Makkelijk en vlot in gebruik dankzij de chroomstalen geleiders.


Deze Toolland tegelsnijder van 6mm.

Top tien dure Fouten u kunt gemakkelijk Sturen duidelijk van terwijl Verschuiving Verplaatsing is zeker ernstige en zware . Lichte en veelzijdige tegelsnijplank van het merk Perel. Verchroomde stalen geleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts