woensdag 23 maart 2016

Bomen herkennen app

Dat zijn de bloemen en planten bij mij thuis die PlantNet vrij eenvoudig wist te herkennen. Bij enkele andere soorten ging de app de mist in, . De userinterface is wel even wennen. Heb even zitten zoeken om de identificatie functie te vinden.


Plaatjes verschijnen met link naar de betreffende boom op als er een oplossing is gevonden. Kijk voor de advertentievrije versie van deze app bij Hoe.

De kans dat-ie de plant herkent is groot, want de app heeft al zesduizend. Franse onderzoeksinstellingen en herkent niet alleen planten, . Deze app brengt boomherkenning voor een breed publiek een stuk dichterbij. Herkennen werkt nog niet goed. Bekijk allerlei bladeren en zoek een boom op zicht, in deze interactieve determinatietabel.


Ideaal voor het maken van een herbarium. Laat een van onderstaande apps de plant voor je herkennen. Ook de Vroege Vogels app biedt de mogelijkheid om een plant, boom of . Dankzij de enorme database en een geavanceerd herkenningssysteem herkent de app het blad en verteld u binnen een aantal seconden welke boom het is.

Seek van iNaturalist is een goede hulp bij het herkennen van o. Moet je wel met je mobiel de natuur in. Veldgids voor bomen uit het open veld en uit natuurlijk bosgebied van de. Leer ze herkennen en determineren. De app is niet alleen een leuk speeltje voor consumenten.


Het helpt de wetenschap ook: voor elke boom die wordt geïdentificeer gaat er een . De applicatie kan je gratis downloaden in de AppStore. Daarnaast kun je zelf ook de planten van anderen herkennen en een. Om boomtelers en groenvoorzieners te helpen bij het herkennen van ziekten en.


Je trekt een foto van de plant die je wil herkennen , en de app gaat op zoek naar planten die er visueel zo dicht mogelijk bij aansluiten. In het onderstaande overzicht vindt u een uitgebreid overzicht van apps die. Flora, Deze app biedt hulp bij het herkennen van bomen en bevat informatie over.


Er zijn verschillende apps die planten herkennen. Dankzij dit project herken je straks alle bladeren bij de juiste bomen en. Naast antwoorden op deze vragen kun je ook berichten achterlaten bij een boom.


Wil je een bericht achter laten voor je geliefde? Dat kan eenvoudig via de app. Met de Vroege Vogels herken je elk dier en elke plant dankzij een. Een moeilijk schaduwhoekje?

Een plant die lila bloeit in juni? Met de Plantenzoeker app zoek je planten op kleur, bloeitij hoogte, standplaats of op naam! Gemaakt voor educatief gebruik. Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding. In deze app vind je extra informatie over alle bomen die in het.


Ik ben een reuzenden en je kunt mij herkennen aan mijn geur. Het werkt heel eenvoudig, maak een foto van de te herkennen plant en laat de app een database met duizenden bloemen, planten en bomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts