woensdag 16 maart 2016

Seebregts huisarts

Welkom bij huisartsenpraktijk de Wetering. Huisarts , Derde Weteringdwarsstraat Amsterdam. Er zijn waarderingen met een gemiddelde van geplaatst.


Van harte welkom op de website van huisartsenpraktijk Dr. We willen met deze website u als patiënt op een overzichtelijke manier informatie geven .

Independer geeft meer informatie en klantervaringen over deze huisartsenpraktijk. Seebregts in Haarlem - Telefoonnummer, informatie en kaart van E. Bekijk ook de opleidingen, onderscheidingen, specialisaties en . Adresgegevens, contactgegevens en bedrijfsinformatie van huisarts E. Onder de naam Vice Versa, kennisdeling huisarts en OLVG worden diverse activiteiten georganiseerd. OLVG, locatie Oost nam het initiatief om samen met een . Uit het onderzoek blijkt dat procent van de 6ondervraagde huisartsen het e-consult gebruikt, uit eerder onderzoek van de UT blijkt .

Na mijn artsexamen heb ik werkervaring opgedaan in het ziekenhuis (oa. neurologie en spoedeisende hulp) en in de huisartsenpraktijk. Ik beweeg binnen de lijnen van de . Deelkwalificatie AG 4en 4J. Het is belangrijk, zelfs een vereiste, dat je samen met de huisarts afspraken maakt over. Bedrijf- en contactgegevens van E. U kunt telefonisch contact opnemen met M. De doktersassistente is de spin in het web van de huisartsenpraktijk. Zij organiseert en co rdineert de dagelijkse gang van zaken, is het aanspreekpunt van de huisarts en de vraagbaak voor pati nten.


Swart P Adres: Insulindeweg . Topkok Ramon Beuk en huisarts Rutger Verhoeff bundelen hun krachten en . Overzicht van huisartsen in amsterdam. Adeler is aangesloten bij de . Soms lukt het , soms ook niet …. Tineke Vos, psychiater in het . Marijke de Jeu, beleidsadviseur bij Cliëntenbelang. Lidwien Schweitzer, Manager Eerste lijn en Preventie Arkin.

Bucher is één van de huisartsen in Haarlem. Haan J de, Dijkers FW, Nijland A. Praktijkvoering voor de huisarts. Professionele communicatie en beroepshouding.


Horst, huisarts , vergadervoorzitter. Gerard (67) wil niet stoppen als huisarts in gevangenis. De kans dat hij echt op vrije voeten komt, is echter klein, zegt Seebregts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts