dinsdag 22 maart 2016

Michelin bandenpomp

Professionele bandenpomp om aan te sluiten op een compressor. De manometer heeft een bereik van 0. Het betreft een bandenpomp met grote klok, met een stevige rubber beschermrand. Productomschrijving van professionele michelin bandenpompmet deze bandenvulmeter van het bekende merk michelin vult, ontlucht en meet . De originele michelin professionele bandenpomp om aan te sluiten op een compressor.

De pompbuis heeft een lengte van 6mm . Stootbestendige Eurodainu pompklok voor meten en oppompen. Voor lucht en nitrogen gebruik. Geschikt voor oppompen, meten en afblazen. Omschrijving Kenmerken Specificaties.


Uitgevoerd met bandenpompnippel ( B745) . De meest gebruikte pomp bij. Ik wil graag een goede bandenpomp hebben die ik op mijn compressor kan.

Welke bandenpompen gebruiken jullie? Michelin bandenpomp drukmeter. Als er maar een beetje lucht bij moet gebruik ik een ( michelin ) voetpomp en als er veel lucht . Vandaag bestel morgen in huis.


Gratis retour en jaar garantie. Vergelijk winkelprijzen. Op zoek naar een bandenpomp of een bandenspanningsmeter? Bekijk het assortiment bandenpompen en bandenspanningsmeters op Heuts.


Complete bandenpomp voor landbouwvoertuigen en vrachtwagens! Bandenpomp koopt u bij Gereedschapcentrum. Erg nauwkeurig en inclusief . Diverse Banden-pomp pistolen en systemen.


Controleer altijd of de accessoire geschikt is voor uw TyreChanger. Klik hier voor een overzicht van welke . Bandenspanningsmeter Eurodainu 0-bar, michelin goedgekeurd. MICHELIN BANDENPOMP MET KLOK Robuuste bandenpomp met manometer.

Beschikbaarheid: In voorraad. Hoeveelheid: Aan mandje toevoegen. MediuAlleen gefilterde, olie- en watervrije perslucht. Hierdoor is het de beste pompklok in zijn soort. Kost ws net zoveel als een hobbybob .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts