vrijdag 11 maart 2016

Little tikes zandtafel

Vind little tikes zandtafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Little Tikes Sandy Lagoon Zand- en Watertafel.


Met zand spelen zonder vies te worden kan met deze coole zandtafel ! Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Producttype: Watertafel, Kleur van het product: Beige, Bruin, Materiaal: Kunststof.

Verwijder eenvoudig de deksel en het wordt een zandtafel , ideaal voor uren . Het is weer eens wat anders dan een zandbak. Het realistische ontwerp brengt verbeelding tot leven i. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Vang de kleurrijke vissen en tel ze.


Hoeveel heb jij er gevangen? Wordt geleverd met een grote interactieve graafmachine! Vergelijk winkelprijzen.

Ik wou al lang een water-en zandtafel. Nu in de aanbieding van € 17voor € 1699! Zandtafel kopen doe je voordelig bij GIGAspeelgoed. Alle merken en verschillende acties. Vandaag bestel morgen lekker spelen met je nieuwe zandtafel.


Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Gratis verzending vanaf €2-. Geschikt voor kinderen van tot jaar. Afmetingen: 1x 1x 55cm. Stepzandtafel , Stepwatertafel of ander Stepbuitenspeelgoed.


Kurio TAB Advance Telekids tablet - roze Met de roze Kurio TAB Advance Telekids tablet kunnen kinderen op een veilige manier genieten van vele apps en . Deze speeltafel is een combinatie van een zandtafel en een watertafel. Keter Speeltafel Zand en Water 79x56xcm. Alles voor in en rondom het huis! De tafel is verdeeld in twee delen: een prachtige bak voor . Deze houten zand– en picknicktafel van Littel Tikes is perfect om de fantasie van uw kleintje te stimuleren en biedt urenlang creatief speelplezier.


Laat de poppetjes van de glijbaan glijden of springen van de . Beschikbaarheid: In voorraad.

Die van little tikes vind ik echt wel leuk, maar een ander model zou ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts