donderdag 24 maart 2016

Pillen verwijderen kleding

Met de hand al die pluisjes stuk voor stuk verwijderen , is een. Kleding die snel gaat pillen kun je in een aparte waszak wassen. Je wollen trui gaat ineens pillen.


Jeweetwel, van die kleine pluisjes, ook wel stofbolletjes genoemd. Hoe kun je die pluisjes verwijderen ?

U kent ze wel: de irritante kleine pluisjes, of pillen , op uw kleding. Lees ons artikel met tips voor het verwijderen én voorkomen van deze . Je zult een groot deel van de pluisjes gemakkelijk verwijderen. Zit je favoriete trui ineens onder de pluisjes? Lees hier alles over het pillen van kleding en wat je ertegen kunt doen.


Kreeg mijn stoffen stoelen er pluis vrij mee, en al mijn kleding. Misschien herken jij het moment wel, dat je favoriete trui begint te pillen.

Er bestaan speciale apparaten om de pluisjes van je kleding te verwijderen. Ik heb een erg leuk vest, maar na het dragen en wassen zitten er allemaal pillen op. Lees hier wat je aan die vervelende pluisjes op je kleding kunt doen!


Je kunt de pillen ook verwijderen met een scheermesje. Je gezellige winter trui , je lievelingssjaal, die dikke plaid voor op de bank en je wollen winterjas. Die pluisvorming wordt inderdaad pillen genoemd. Verwijderen ervan doe je door met een oud bot scheermesje langzaam over de trui te strijken, of met een kammetje dat de. Is er een manier om (oude) vetvlekken uit kleding te krijgen?


Kleding en T-shirts die pillen zien er slordig en onverzorgd uit. Machine om T-shirt pillen te verwijderen. U kunt de bolletjes op uw stof verwijderen met een professionele pillingtondeuse (pluizentondeuse).


Dit is een speciaal voor pillen ontwikkeld apparaat welke . En laat deze onmisbare bus lak voor je haar nu net het middel zijn om pillen van kleding te verwijderen. Makkelijker en simpeler kunnen we het haast niet voor . Dit apparaatje haalt alle pluisjes weg van je kleding zonder dit te beschadigen.

Was ook altijd je kleding binnenstebuiten om pillen te voorkomen. Een wollen trui, sjaal, vest of omslagdoek die gaat pillen ziet er vaak wat onverzorgd uit. Met een paar eenvoudige tips kan jouw favoriete winterkledingstuk nog . Is het al te laat voor je lievelingstrui en zit hij onder de pluisbolletjes?


Pluisjes verwijderen van kleding. Ga er dan niet aan trekken, want dit maakt het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts