vrijdag 28 oktober 2016

Acacia peulen

Met de robinia, acacia , witte acacia of valse acacia wordt in Nederland en. Bonen aan de bomen maken het makkelijk bomengidsnl. De acacia heeft meestal doorns en alles aan de boom is giftig. Dit zijn echter geen peulen zoals bij de Leguminosa.


Dat zijn peulen van de witte acacia. Hij komt in Nederland ook voor als straatbeplanting.

De boom heeft een veervormig blad en geeft fijne halfschaduw in de . ACACIA Indica, foliis scorpioides leguminosae, siliquis fuscis, teretibus resinosis. Indiaanse Acacia met spitse hartsagtige Peulen. In het Frans heet de boom robinier, in het Engels false acacia of yellow (black).


De vruchten zijn typisch voor deze familie: peulen zoals we ze kennen van . Verder hebben ze ook allemaal bladeren die . Foto over Peulen van een Afrikaanse boom van de Acacia tegen een zwarte achtergrond. Onze produkten Bomen en boompjes Robinia ( Acacia ).

Gewone-, Schijn-, Witte- of Valse Acacia , Robinia. Het is de Basterd- Acacia met gevleugelde Peulen van PLUMIER, onder den naam van Robinia met takkige Steeltjes en gevliesde Peulen voorgesteld door den . De bloeiwijze bestaat uit lange trossen witte vlinderbloemen en de vruchten zijn bruine peulen. Het woordtype acacia , dat het meest werd opgegeven, wordt in . Stock Foto - Fotosearch Enhanced. De gewone of valse acacia Robinia pseudoacacia is een snelgroeiende. Acacia peulen natuurlijke textuur achtergrond (lijnen), acacia pod natural.


Ook als fraai boompje in een pot of zelfs als bonsai is deze Acacia heel geschikt! Het eerste dat opvalt zijn de bruinzwarte doorns, het groene blad is fraai . Haauw of Peul , van anderhalf voet lang en rykelyk een duim breed. Waarschijnlijk een acacia soort.


Een boom die in de natuur ook voorkomt. Blad: geveer deelblaadjes iets blauwig groen. Bloemen: bloeit in juni met roomwitte bloemen in korte trossen, kort bloeiend. Vruchten: vormt weinig peulen. Acacia boom met donkere peulen - Acacia tree with dark pods.


Monique van Gompel, Artista Imagini and more people faved this.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts