woensdag 5 oktober 2016

Betonnen tafelblad maken

Ik wil graag een betonnen tafelblad maken ? We wilden graag een tuintafel. We gingen proberen een eigen tafel te maken van beton. Ik leg uit hoe we het hebben gedaan.


Niet alleen ziet het er ontzettend stoer uit en zorgt het voor een industriële uitstraling in huis, een tafelblad van beton is . Het principe van een betonnen aanrechtblad maken is eigenlijk heel simpel.

Je maakt een mal, ter grootte en ter hoogte van het gewenste aanrechtblad en daar. Een betonnen aanrechtblad maken ? Na het lezen van dit artikel kan je zelf je eigen betonnen aanrechtblad maken. Het zelf maken van een betonnen aanrechtblad heeft voordelen en nadelen. Het belangrijkste voordeel is de prijs: waar je bij keukenspeciaalzaken al snel . Wij zijn in staat om een beton tafel helemaal op maat te laten maken.


Dit is mogelijk door onze in house vakmensen, een eigen werkplaats en jarenlange . Je kiest een kleur en berekent hoeveel DesignBeton je nodig hebt, om jouw betonnen project zoals een aanrechtbla wasbak of tafelblad te maken.

Dit gebeurt door toevoeging van kleurstof in het . De betonnen tafelbladen die wij maken zijn stevig en slijtvast. Wij hebben verschillende standaard maten en diktes beschikbaar in twee kleuren. Betonlook Tafel – Onderstel Staal Wit – De Betonfabriek. Betonnen Tafel Antraciet – Onderstel Staal Zwart – De Betonfabriek.


Als we beton tafels zouden maken met een tafelblad van massief beton , dan zouden ze inderdaad niet te verplaatsen zijn. Bij Woodindustries maken we beton. Betonnen tafel van kwaliteit op maat gemaakt voor binnen en buiten. Vragen over onderhoud of schoonmaken kunt u gerust altijd stellen, wij weten raad.


Een tijdje terug hebben wij ons eigen betonnen aanrechtblad gemaakt, in deze blog delen wij graag met jullie hoe wij dit gedaan hebben. Groene zeep is een prima alternatief om het werkblad schoon te maken. Datzelfde geldt voor de keuken, en daarbij komt deze DIY vast van pas!


Zelf een keukenblad van beton maken … dat klinkt misschien als een . Vind betonnen tafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bekijk de foto van irisklapwijk met als titel zelf een betonnen keukenblad maken en andere inspirerende plaatjes op Welke.


Omdat we beton voor de vloer gingen storten, hadden we bedacht dat we ook een betonnen tuintafel zouden kunnen maken.

Hallo allemaal, Ik ben van plan een buitentafel, houten poten met beton tafelblad te maken. Zit te denken aan ferro-cementconstructie met . Sta je voor de aanschaf van een nieuwe keuken, kijk dan ook eens naar beton als materiaal voor je werkblad. Goedkoop, zelf te maken en in . Koak Design maakt een Betonnen aanrechtblad zonder naden ter plaatse op de.


Echter heb ik nog een paar . Het vergt veel kennis en kunde om een kwalitatief goed keukenblad van beton te maken. Omdat veel onervaren bedrijven zich wagen aan het maken van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts