vrijdag 7 oktober 2016

Syringa vulgaris wit

De Sering is wel de bekendste bloeiende struik in de maand mei. Er zijn tientallen variëteiten. Wit , purper en roze zijn het meest als kleur te vinden.


De gewone sering is een struik dat 7m hoog kan worden. Plant hem op een zonnig plaats, op een vochtige tot matig droge, goed doorlatende grond.

Doordat de bloemen dubbelbloemig zijn, . Binnen 2-werkdagen bezorgd . De dubbele bloemen zijn zuiverwit , ontluikend uit geelwitte bloemknoppen, . Eén van de mooiste soorten met dubbele witte bloemen. Lemoine is het meeste gekende en beste witte ras met gevulbloemige (dubbele) bloemen, ontluikend uit. Bloemkleur: wit , dubbelbloemig. Volwassen hoogte: de stamlengte blijft . Daardoor is deze populaire sierheester uitermate .

Vanaf oktober weer leverbaar. De bladeren zijn diep hartvormig, . Bekijk het product online of. Deze sering bloeit met witte geurende bloemen. Het is een bekende soort . Minimum planthoogte, cm. MPS certificering, MPS A . De sering Mme Lemoine is een sering met zuiver witte bloemen met een heerlijke geur.


Bloeiperiode is in mei-juni. Dit soort bereikt een hoogte van 2 . Syringa vulgaris Mme Lemoine. De hoogte na jaar is 3 . Deze plant vraagt vrij veel ruimte en is daarom minder geschikt . Madame Lemoine pronkt met dubbele witte bloemen, uit lichtgele knoppen. Kom is kijken op de kwekertij te Vaassen, Ten hoven bomen.


Seringen, ook wel jasmijnen genoem zijn bladverliezende heesters met prachtige en welriekende pluimen. De bloemkleur is wit gevuld en de bloeitijd is van ca.

De struik is vrij dicht en bereikt een hoogte van maximaal twee meter, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts