vrijdag 14 oktober 2016

Perfacs gebruiksaanwijzing

Identificatie van het product en van het bedrijf. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie! Verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt bij een juiste toepassing gedurende lange tijd heraantasting. Zelf houtworm bestrijden met dit houtwormbestrijdingsmiddel verzekerd u van hout wat jaar niet meer aangetast kan worden door houtworm en boktor. Perfacs heeft een nawerking van maar liefst jaar!


Houtworm en huisboktor verdelger PERFACS. Lees voor gebruik ook goed de gebruiksaanwijzing van de houtworm verdelger op de fles. Dit perfacs houtwormmiddel is geschikt voor het direct behandelen van grote houten voorwerpen of . U bestrijdt de houtworm door het aangetaste hout te bespuiten of te bestrijken met een chemisch bestrijdingsmiddel ( perfacs of perwood).


Permethrin ook als werkzame stof bij de merken HG en Perfacs. Controleer de spelling van je zoekterm. Kant-en-klare vloeistof tegen houtworm en boktor. Vele aanbiedingen bij bol. De vereiste hoeveelheid zo nodig in meer dan één bewerking opbrengen, zodanig dat per bewerking de vloeistof niet afdruipt.


Gebruiksaanwijzing Het hout. Beschikbaarheid: Op voorraad. Mollenklem met gebruiksaanwijzing Hoe mollenklem plaatsen? Uiteraard ontvangt u van ons een duidelijke gebruiksaanwijzing. Werkt tegen houtworm, spin.


Volg altijd de nauwgezet de gebruiksaanwijzing. De gebruiksaanwijzing van deze raamantenne is direct met een . Voor de correct behandeling moet u goed de gebruiksaanwijzing van het product lezen. Voor verschillende insecten hebben wij diverse sprays. Bestrijden van onkruiden, ongedierte of gladheid. Verwijder met een snelle beweging het schutvel van de lijmplaat.


Enige tijd laten intrekken en. Hierbij moeten de retenties zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing worden aangehouden. Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor mens en milieu te voorkomen.


Het nadeel is echter, dat alle aanwezige gaatjes ingespoten moeten worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts