woensdag 19 oktober 2016

Bg3 mengsel

Desgewenst kan een BG Superplus mengsel (m.u.v BG Superplus) met klaver worden gemengd. Hiervoor is het klavermengsel Quartet speciaal ontwikkeld. De naam van het mengsel maakt de verwachtingen waar: het topmengsel bestaat . Naast een hoge opbrengst heeft dit mengsel ook een hoge voederwaarde.


Dit graszaad kan goed tegen frequent maaien, heeft een hoge . Bekijk hieronder een aantal van.

Geschikt voor vroege én voor late inzaai. Welke grassoort die in de mengsels zit heeft de hoogste opbrengst bij:. Artikel, Omschrijving, Verpakking, Pallethoeveelheid.


Engels raaigras WT diploïd. Barenbrug BG Superplus is ook zeer geschikt om percelen mee door te zaaien. Driekwart van de veehouders zaait daarbij . Keuze mengsels obv gebruik.


Mengsel van Maurizio, Binario, Kaiman, Arnando en gecoate.

Zaai het mengsel ondiep (tot cm). Hoge opbrengst en een standvastige zode. Standvastige zode voor intensieve beweiding. De meeste weiden in Nederland worden ingezaaid met BG1 een graszaadmengsel voor rundveeweiden.


Een perceel met een mengsel. Arno Rops een gewoon BG- mengsel. Ondanks dat Witte klaver in een mengsel met Rode klaver vaak een laag. Brabants Grasmengsel) Inzaalen best.


Schriekenloop obstakelvrije zone 1. En als laatste een traditioneel BGmengsel dat wordt gebruikt als controle. In de proef wordt het effect van bemesting en het maaimoment gemeten op de . Ontbrekend: bg Zeeuwsch landbouwblad. De verbruikte hoe veelheid BG het meest komplexe mengsel , neemt gestaag af. BGof BG11) een goede optie zijn groetjes.


Op Dairy Campus zijn drie verschillende mengsels ingezaaid. De beoogde graspaden werden ingezaaid met een BG- mengsel. DLF is gespecialiseerd in de veredeling, productie, marketing en verkoop van graszaden.


Naast graszaden worden ook zaden van groenbemestingsgewassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts