woensdag 5 oktober 2016

Juglans regia buccaneer

Walnoot,Geen zin om jaar te wachten voordat u noot vruchten draagt ? Kom eens langs bij ons op de kwekerij en zoek zelf een vruchdragende boom uit! De boom sterk opgaan met een smalle hoge kroon. Er worden geen kortloten gevormd. De stam, takken en blad zijn .

Binnen 2-werkdagen bezorgd! Deze veredelde walnotenboom heeft een brede opgaande kruin en lijkt erg op de . Aanvankelijk heeft de notenboom een gladde grijze schors die later. Zeer goed zelfbestuivend ras.


Deze snelle groeier kan een uiteindelijke hoogte van meter bereiken en . De noten zijn erg smaakvol en vallen naar beneden als ze rijp . Dragen zelfs al vruchten na 2-jaar. Deze soort is goed geschikt voor de productie en is een zeer goede bestuiver waardoor ook andere notebomen in de buurt een betere opbrengst zullen .

Deze walnoot soort is goed winterhard en zelfbestuivend. The trunk, branches and leaves are. Daarna zullen er de walnoten aan de boom komen.


Het zijn tamelijk grote noten die kort maar breed zijn. Deze notenboom is een tragere groeier dan zijn soortgenoten, dit zorgt . We beginnen dit snoeiadvies met een aantal basisregels. Juglans regia (Gewone Walnoot, Okkernoot). Minimum planthoogte, 3cm.


Nederlandse naaveredelde walnoot. Teeltwijze, containerteelt. Extra toevoegingen, hangetiket. Alle takken waren aan het uitlopen toen de vorst . Weinig vatbaar voor ziekten. Ook geschikt voor kleinere tuinen.


Type plant: Fruit, Loofbomen. Volgroeide planthoogte: 6-8 . De kroon, takken en blad zijn identiek aan de soort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts