dinsdag 4 juli 2017

Anti motten tips

Deze twee motten leggen eitjes waaruit larven komen. Dus wij geven tips hoe je deze diertjes op een natuurlijke, duurzame manier kunt . Het is hét seizoen voor de motten , dus kun je maar beter je voorzorgen nemen. Deze tips helpen je om deze vervelende gasten uit je kast te houden.


Bij ons vindt u alle informatie en middelen om motten te bestrijden.

Daarom een aantal tips om motten weg te houden uit uw woning. Laurier bladen tussen wollen spullen of een wollen kleed houden motten. Dan gaan de larven en eitjes echt dood. In de vriezer niet altijd. Kledingmotten (of kleermotten) zijn specifieke soorten nachtvlinders waarvan de larven gaten vreten in eiwithoudende vezels in . Ken je dat gezellige liedje: Er wonen twee motten , In mijn oude jas.


En die twee motten , die wonen er pas. Maar hoe leuk het ook klinkt in het .

Ik heb motjes in de bijkeuken hier. Staat geen eten en al het. Met deze tips voorkomt u motten en kunt u motten definitief uit uw. Chemische middelen als anti - mot of speciaal behandeld chemisch papier . Motten , hoe u ze herkent, de schade en de oplossingen. Rentokil geeft u advies over het bestrijden van motten.


Praktische tips om motten te voorkomen. Motten zijn een veelvoorkomend probleem in huis. Zo kruipen ze graag in je voorraadkast waar ze granen, meel en noten opvreten.


Hoe zorgen motten voor gaatjes in je kleding en wat kan je doen om motten te bestrijden? Even Googelen op anti - mot geeft genoeg resultaten. Motten kunnen gaten veroorzaken in kleding en textiel. De hedendaagse mottenballen (of eigenlijk anti -mottenballen) zijn sterk ruikende.


De larven van motten leven van jouw kleren. Maak textiel goed schoon en verpak het in afgesloten zakken of dozen voordat je het langdurig opbergt. Ontbrekend: anti waar koop ik mottenballen?


Neem liever kamfer of cederhout (Vapona) om motten uit kasten te weren.

Veel buxusplanten betekent het ideale buffet voor de buxusmot, want de rupsen van deze mot zijn in in staat om op korte tijd alle buxusplanten aan te tasten. Pack van cassettes om motten uit de kleerkast te verjagen. VAPONA - Anti motten - Anti - mot Lavendelgeur.


Hier vind je tips voor de bestrijding van de buxusrups.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts