donderdag 20 juli 2017

Meloenpeer eten

De meloenpeer heeft een vrij dunne schil en is zeer sappig. Vanwege de zoete en frisse smaak wordt de vrucht ook wel meloenpeer genoemd. De schil en zaden van de pepino zijn niet eetbaar. Maar wel een heerlijke zoete vreemde vogel, die zeker het proberen waard is.


Hoe teel en kweek je het beste een meloenpeer , de vrucht die ook wel pepino.

Mensen houden van vruchten en mensen eten veel vruchten. Soms noemt men de meloenpeer ook appelmeloen. Het Grote Moestuin-forum Record Topic!


De vrucht wordt ook wel appelmeloen of meloenpeer genoemd. Op de verpakking staat mes en vork als verbodsbor neem aan: niet eten ! Je kunt de vrucht eten als hij rijp is, maar . Je kan de pepino rauw eten.

Volgens de verpakking van de plant kan je hem niet eten. Pepino (Solanum Muricatum). Ik heb dat ook nagevraagd bij de Lidl . Peru en Colombia en wordt door de lokale bevolking ook wel meloenpeer genoemd. De smaak is een mix van meloen, peer en . In de koelkast zijn de vruchten weken bewaarbaar. Foto: pepino of meloenpeer in pot op ons terras.


Dat je door het eten van net die vrucht, de superfoods, ogenblikkelijk gezond wordt omdat . Appel, meloen, peer peer banaan ananas je kunt eigenlijk alles wel door elkaar door, iedereen heeft een andere smaak en de een zal het wel lekker vinden en . Foto over Gezond voedsel: appel, meloen, peer , watermeloen en perzik op een grill panmacro verticale mening van hierboven. Afbeelding bestaande uit . Wil je weten welke groenten je in welke maand het beste kunt eten , dan is dit. Ik ben benieuwd wie er nog meer een meloenpeer heeft.


Meloen-peer -banaan smoothie maken. Hier een site over de meloenpeer. Kan niet wachten om de vruchten te eten.

De enige groente die ze met grote regelmaat eten , zijn de lookblaadjes van de bofili. Wat kunt u wél gewoon eten en drinken? Eten uit eigen tuin is gezond en bovendien erg leuk.


En je kunt het blad ook eten (bijvoorbeeld om thee van te trekken), en het schijnt ook heel gezond te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts